Vijesti
13. 4. 2024.

Ako je bilo grešaka, a bilo ih je, ispravit ćemo ih. I dalje ćemo se buditi rano & lijegati kasno radeći za Hrvatsku!

(PHOTO) Dolac, Jelačić-plac & Cvjetni. Centar Zagreba, grada u kojem je Andrej Plenković rođen i u kojem živi s obitelji. I iz kojeg nije, poput nekih, pobjegao za parlamentarne izbore. „Ozračje na terenu je sjajno, nikada nisam osjetio više elana, pozitivnog naboja i podrške među ljudima. Zacijelo to možemo zahvaliti i svojim postignućima u ova dva mandata. Ako ima stvari koje mogu biti još bolje, a ima ih, dodatno ćemo se potruditi u iduće četiri godine na dobrobit svakog našeg čovjeka i svakog hrvatskog kraja“.

I ovu se subotu predsjednik HDZ-a i Vlade RH družio sa sugrađanima, slušao njihova razmišljanja i prijedloge.

Sa Zagrepčankama i Zagrepčanima razgovarao je o izazovima koji su pred Hrvatskom i glavnim gradom, s njima dijelio svoju jasnu viziju budućnosti i daljnjeg rasta zemlje.

Fokusirani na program i budućnost

Drago mi je što je HDZ-ova kampanja, i to unatoč Milanovićevoj diverziji na ustavnopravni poredak, ostala fokusirana na Izborni program „Za sve izazove“ - istaknuo je Andrej Plenković u izjavi za medije:

- Usmjereni smo na boljitak sugrađana, na kontinuirano povećavanje plaća i mirovina, sigurnost i stabilnost i u iduće četiri godine, demografske mjere, veću zaposlenost, izgradnju još stotina dječjih vrtića, snaženje međunarodnog položaja RH, nastavak modernizacije Hrvatske vojske, povlačenje EU sredstava...

Izborni program „Za sve izazove“: Uspješna, vitalna, pravedna, održiva i suverena Hrvatska - 5 stupova HDZ-ove vizije za iduće 4 godine!

Doživjet će ostracizam

Naravno, nisu se mogla izbjeći novinarska pitanja o Milanoviću i njegovoj novoj salvi uvreda i balkanskih prostota. Plenković je odgovorio da je „Kršitelj Ustava potrošio svoje šanse“:

- Kao premijer nula, kao predsjednik ništica! Štetočina kao što je on, koja je Hrvatima donijela samo negativu, zagađenost i međunarodnu sramotu, koja nas gura u ruski svijet, ne zavrjeđuje biti ni na jednoj javnoj funkciji.

Iz Osijeka: Hrvatskoj ne treba Milanovićev „spas“, nego stabilnost, pouzdanost, sigurnost, kontinuitet i uspješna Vlada koja brine o građanima!

Doživjet će ostracizam, nikad više ni za koju dužnost neće dobiti povjerenje hrvatskih građana - podcrtao je.

Počelo je s Draganom K.

Napomenuo je, doduše, da se Milanović „prije znao ponašati normalno“:

- Ali, potpuno se transformirao, pretvorio u nepodnošljivog kršitelja Ustava otkad mu je 2020. uhićen prijatelj Dragan Kovačević. Od tada nasrće na svakog, baš svakoga živog tko ima drukčiji stav od njega, tko ga bespogovorno ne slijedi.

Bully, kukavica, prevarant

Pritom je Milanović u biti kukavica - zaključio je predsjednik Plenković:

- Da je frajer kakvim se predstavlja, dao bi ostavku i sučelio se sa mnom. Ovako je uništio SDP, koji toga još nije svjestan.

A A A