Vijesti
18. 3. 2021.

Zazivanje odgode izbora govori o strahu & rasulu u redovima oporbe. Vidimo se 16. svibnja!

Koliko su oporbena „proročanstva“ pouzdana, prisjetimo se samo nekih njihovih zlogukih najava. Val od „400.000 otkaza“ preplavit će Hrvatsku zbog COVID-a. U prosincu smo, po njima, trebali imati „10.000 novozaraženih dnevno“. Zimus je trebao biti uveden „potpuni lockdown“. Vlada RH „neće stići“ podnijeti Zahtjev za EU sredstva za obnovu (a dobili smo rekordnih 684 milijuna eura i to bespovratnih). Itd, blabla.    

I ovaj očajnički manevar o „odgodi izbora“ naših uspaničenih političkih protivnika samo potvrđuje da smo na pravom, pobjedničkom putu! Donosimo reakciju naše stranke:

Prestravljena oporba

Od jučer slušamo sve nervozniju, prestravljenu oporbu kako izmišlja nekakve nebuloze o odgodi lokalnih izbora. Zašto toliko strepe od njih? HDZ kao politička stranka ne donosi odluku o terminu izbora, oni su određeni zakonom.

Tomašević i dalje bježi od sučeljavanja, a uspavani „princ parkinga“ Škoro & prateći vokal Klisović zgodan su tandem iz bajke

Nostradamusi i babe Vage

A koliko su oporbena „proročanstava“ pouzdana, prisjetimo se još nekih njihovih zlogukih najava:

  • Val od „400.000 otkaza“ preplavit će Hrvatsku zbog COVID-a.
  • U prosincu smo, po njima, trebali imati „10.000 novozaraženih dnevno“.
  • Zimus je trebao biti uveden „potpuni lockdown“
  • Vlada RH „neće stići“ podnijeti Zahtjev za EU sredstva za obnovu (a dobili smo rekordnih 684 milijuna eura i to bespovratnih).
  • Itd, blabla.   

Panika prerasta u stampedo

Zazivanje odgode izbora govori o rasulu u redovima oporbe. Lokalni izbori se održavaju treće nedjelje u svibnju svake četiri godine - Vidimo se 16. svibnja!

Daljnje pripreme za pobjedu na lokalnim izborima, očuvanje radnih mjesta i obnova, Schengen i NPOO, cijepljenje i turistička sezona…

A A A