Vijesti
13. 12. 2021.

Most je i dosad bio dno, a sad je - dno dna! Raspudić? Anacionalni ljevičar & pobornik „građanske BiH“ koji glumi suverenista

Damir Habijan: Sramotno je kako Troskot manipulira s djecom. No što drugo i očekivati od bešćutnih demagoga koji su spremni žrtvovati još stotine života naših građana! O čemu bi se to Plenković i Raspudić trebali sučeliti? Zar o COVID-u? Premijer zagovara spašavanje ljudskih života, a ovaj bolest, smrt. O gospodarstvu? Prvi zagovara, i ostvaruje, rast rejtinga, BDP-a i plaća, a ovaj propast, beznađe. O Hrvatima u BiH? Plenković se i danas, u posjetu BiH, bori za ravnopravnost Hrvata, dok se ovaj u trenutku najžešćih nasrtaja na egzistenciju našeg naroda sramio “podjela na Bošnjake, Srbe i Hrvate”.

Saborski zastupnik iz Varaždina Damir Habijan komentirao je, prvo, skandaloznu FB objavu MOST-ova Zvonimira Troskota da „djeca podupiru referendum“:

- Most je i dosad bio dno, a ovo danas je dno dna! Bezočno je, sramotno, ovako manipulirati s djetetom radi svojih politikantskih interesa. No što drugo i očekivati od tih bešćutnih demagoga, od Troskota, Grmoje i Raspudića - koji su radi jeftinih poena spremni žrtvovati još stotine života naših građana!

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

Glavni klaun Cirkusa „Oporba“

U nastavku je Habijan obrisao pod s Ninom Raspudićem - još jednim MOST-ovim licemjerom, glavnim klaunom Cirkusa „Oporba“ - koji je „pozvao“ predsjednika Andreja Plenkovića na sučeljavanje.

Cirkus „Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite!

O čemu, Raspudiću?!

O čemu bi se to hrvatski premijer i Raspudić trebali sučeliti? - upitao je naš zastupnik: 

- Zar o COVID-u? Premijer zagovara cijepljenje i spašavanje ljudskih života, a ovaj kaos, bolest, smrt. Zar o gospodarstvu? Plenković zagovara, i ostvaruje, rast rejtinga, BDP-a i plaća, sjajnu turističku sezonu, a ovaj destrukciju, beznađe, ekonomsku propast. Protivio se čak i mjerama za očuvanje radnih mjesta u koronakrizi! 

Suglasje s hrvatskim biskupima o važnosti cijepljenja i odgovornog ponašanja & svrhovitosti COVID potvrda

Bruce Lee - zlatno tele mostarskog anacionalca

Zar o pravima Hrvata u BiH? - nastavio je:

- Plenković i danas, u službenom posjetu BiH, aktivno djeluje kako bi Hrvati vratili ravnopravnost. To pitanje otvara na svakom međunarodnom skupu, dobio je potporu i francuskog predsjednika. S druge strane, Raspudić je u trenutku najžešćih nasrtaja na prava i egzistenciju Hrvata u BiH kao predstavnik anacionalne ljevice, koji se sramio “podjela na Bošnjake, Srbe i Hrvate”, kojem je bilo mučno „zbog stalnih pitanja jesam li iz zapadnog ili istočnog Mostara“, podigao zlatni spomenik Bruceu Leeju. 

Došao sam kao prijatelj sa željom da unaprijedimo suradnju, s porukom o cjelovitosti BiH, ali u kojoj će se sva tri naroda biti legitimno zastupljena

Umjesto brige za naše sunarodnjake, otvoreno se zauzimao za „građansku BiH“, u kojoj bi Hrvati izgubili konstitutivnost, potom i nestali! Raspudić je lažni suverenist koji parazitira na bolesti i smrti - podcrtao je Habijan.

Jadno - jadnije - MOST 

Kako smo već jednom konstatirali: Jadno - jadnije - MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!

A A A