Vijesti
20. 12. 2021.

Milanovićevo štetočinstvo već je poprimilo međunarodne razmjere. Svađa se sa svima, s Mađarskom, Austrijom, BiH… to je štetočinska politika

Lik koji je zdušno lobirao za Komšića odjednom glumi velikog zaštitnika Hrvata u BiH, i to na način koji im može pričiniti golemu štetu. Prava našeg naroda neće se zaštititi antagoniziranjem i vrijeđanjem drugih. * Toliko bljezgarija izgovara, teško je pratiti. Tvrdi da ćemo Mostu „pokrasti potpise“. Kako zna imaju li dovoljno potpisa? Zar je Vidoviti Milan? Neka ih pokažu, neka se broje jedan po jedan na Trgu sv. Marka. Mogu odmah, i Milanović i blizanac mu Raspudić. * Profiteri na smrti rade cirkus od COVID potvrda iako one postoje u cijelom EU-u. Uopće ih nije briga za „slobode“, važno im je samo stvarati nered te pokušati nauditi Vladi i HDZ-u.

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković komentirao je, na upit novinara, novu salvu prostota, nebuloza i laži Karijesa s Pantovčaka.

Donosimo ključne poruke:

Milanović ima ozbiljan problem

Njegovo štetočinstvo već je poprimilo međunarodne razmjere. Toliko je bljezgarija danas izgovorio, teško ih je upratiti i da hoćeš. Palamudi, lupeta, nepovezano improvizira. Milanović ima ozbiljan problem s jugom, južinom, s racijom, razumom, s doprinosom hrvatskim interesima. Samo štetočinska aktivnost.

Simbiotičko biće Milanović/Raspudić

Ustvrdio je da će Mostu biti „pokradeni potpisi“. Kako Milanović zna ima li Most uopće dovoljno potpisa? Zar je Vidoviti Milan, nekakav vidovnjak? Ja ne znam ima li Most dovoljno potpisa. Neka ih pokažu, neka se provjere na najtransparentniji način. Neka se broje jedan po jedan na Trgu svetog Marka. Što se mene tiče, mogu odmah - i Milanović i blizanac mu Raspudić. Teško je govoriti o dvije osobe, to je jedna osoba, radi se o simbiozi.

Most je i dosad bio dno, a sad je - dno dna! Raspudić? Anacionalni ljevičar & pobornik „građanske BiH“ koji glumi suverenista

Opet prijeti? Vidjet ćemo 

Milanović „prijeti“ i da bez obzira na odluku Ustavnog suda neće poštivati zakon te da u Uredu Predsjednika RH neće provjeravati COVID potvrde. Vidjet ćemo.

Ni za jednog licemjera & politikanta koji se poigrava tuđim životima neće biti „popusta“!

Za razliku od njega, nama „nacionalnim izdajnicima“ nije problem poštovati propise, otvoriti mobitel i na događajima kao što je obljetnica Hrvatske vatrogasne zajednice pokazati da smo se cijepili.

Ulažemo 370 milijuna kuna godišnje u modernizaciju naših vatrogasaca, uključujući nova vozila & zapovjedni centar u Divuljama!

Orkestrirani cirkus frustriranih parazita

Sve je to orkestrirani cirkus s jednim jedinim ciljem - destabilizirati Vladu RH i HDZ. Operacija se sastoji od dva okvira. U prvom svi politički akteri koje muči HDZ-ova izborna pobjeda i naš jaki rejting forsiraju tezu da smo „lopovska, korumpirana, kriminalna organizacija“. Oni plaču, imaju karmine nakon svakog istraživanja.

Hrvatski sabor ZA ljudske živote i zdravlje! MOST-ova anticivilizacijska sekta teško se osramotila!

U drugom okviru profiteri i paraziti na smrti hrvatskih građana, uz Milanovićevu podršku, rade cirkus od COVID potvrda iako one postoje u apsolutno svakoj zemlji EU-a. Uopće ih nije briga za „slobode“, bitno im je samo parazitirati i stvarati nered. Sad idu čak tako daleko da „najavljuju“ da će biti srušena Vlada. Evo, Vlada je živa i zdrava, a hrvatski će gospodarski rast, prema prognozi HNB-a, iznositi 11 posto. Je li Vlada srušena? Nije. A imaju li potpise? Ne znam.

Metamorfoza Komšićeva fana

Milanović i BiH? Lik koji je zdušno lobirao za Željka Komšića protiv hrvatskih kandidata odjednom glumi velikog zaštitnika Hrvata, i to na način koji im može pričiniti golemu štetu. Svađajući se sa svima nećemo nikuda doći - prava hrvatskog naroda u BiH neće se zaštititi vrijeđanjem i antagoniziranjem drugih aktera. To nije vještina dolaska do rješenja. Svađa se sa svima, s Mađarskom, s Austrijom, s BiH…  to je štetočinska politika.

Na Plenkovićev zahtjev, BiH će biti posebna tema Europskog vijeća. „Nepokolebljiv je naš stav o nužnosti izborne reforme!“

Licemjer s Pantovčaka

Zaključci Vijeća EU-a sadrže sve što je važno za položaj hrvatskog naroda u BiH, daleko više nego Zajednička izjava sa summita NATO-a, a koju je potpisao upravo Milanović. Ja radim dobro, on radi loše, stvari su vrlo jednostavne. I dalje ću raditi dobro, kao što radim zadnjih pet godina. A dokad će on po svome, ne znam.

„Dosljedni“ Milanović: Kad Vlada RH postigne više od njega ZA Hrvate u BiH, to je - loše! A kad on postigne manje, to je - sjajno!“

Ne znam zašto nije otišao u Novu Bilu. Da je bilo nešto sigurnosno važno, dramatično, siguran sam kako bih o tome dobio obavijest. No nisam dobio - ništa. Laže li Milanović? To morate pitati njega. Nisam njegov glasnogovornik.

A A A