Vijesti
9. 2. 2022.

Hrvatskim građanima sasvim je „dovoljna“ nesposobnost SDP-a & NE Možemo u Zagrebu!

Branko Bačić: „Ne brinu nas 'baloni' o okrupnjavanju jalove oporbe. Izbori su tek 2024. godine, a SDP i Možemo ionako su se već 'okrupnili' u Zagrebu. Pa se danas Zagrepčani hvataju za glavu jer su im dali glas! S druge strane, mi odgovorno vodimo zemlju: imamo 35.000 zaposlenih više nego godinu prije, najveću prosječnu plaću, rast BDP-a jedan je od najbržih u EU-u… dok je SDP u svom mandatu uništio 46.000 radnih mjesta! Siguran sam da to Hrvate daleko više zanima nego tko se s kim u bezidejnoj oporbi druži“.

Predsjednik Kluba zastupnika i nacionalni potpredsjednik HDZ-a komentirao je, na upit novinara, medijske balone o „zajedničkom izlasku SDP-a i platforme Možemo na parlamentarne izbore:

 - Ne zanimaju nas problemi u redovima jalove oporbe, nimalo nas ne brinu ovakvi pokušaji samoohrabrivanja i „najave“ o njenom okrupnjavanju. Iz najmanje dva razloga: prvi je taj da je većina u Hrvatskom saboru stabilna, a izbori su tek na ljeto 2024. godine. Dotad će oporba imati priliku međusobno se sprijateljiti ili posvađati još nekoliko puta, a mi ćemo nastaviti voditi ozbiljnu politiku i odgovorno upravljati državom.

Zagrepčani se danas hvataju za glavu

Drugi je razlog - nastavio je Branko Bačić - to što su se Možemo i SDP već „okrupnili“ u Zagrebu:

- Pa se pokazalo da su prevarili Zagrepčane, koji se danas hvataju za glavu jer su povjerovali Tomaševićoj družini i dali joj svoj glas. Hrvatski građani nipošto ne bi htjeli da takvu nesposobnost i takvo neznanje dobiju i na nacionalnoj razini - kada ih već imaju u glavnom gradu.

CROBAROMETAR: HDZ raste - potop Mosta! Znatno, znatno smo jači nego čitava ljevica skupa!

Što bi sve SDP dao za ovakve ekonomske rezultate!

S druge strane, makroekonomski podaci pak svjedoče kako naša Vlada odgovorno vodi zemlju - zaključio je Bačić:

- Gospodarski rast jedan je od najbržih u EU-u, nikad nismo imali viši kreditni rejting, očuvali smo radna mjesta i kreirali nova, imamo 35.000 zaposlenih više nego prije godinu dana, najveću prosječnu plaću… dok je SDP u svom mandatu uništio 46.000 radnih mjesta! Siguran sam da to Hrvate daleko više zanima nego tko se s kim u bezidejnoj oporbi druži.

Kako naš mandat bude protjecao, oporba će iz nemoći, zlobe & jala biti sve agresivnija & lažljivija!

HRVATSKA PO MJERI AHMETOVIĆ: Sa 700.000 zaposlenih manje, a bez dotoka plina!

SDP-ovoj komesarki smeta to što je naša Vlada spriječila da benzin i dizel poskupe, još ovog utorka, za najmanje 20 lipa po litri. Ograničavanje cijene goriva pritom je osudila kao „najvulgarniju intervencionističku mjeru“.

Iznova smo zamrznuli cijene goriva. Država će i na proljeće, kao u COVID krizi, čvrsto stati iza hrvatskih građana!

Sada napokon shvaćamo zašto je komesarka - osim zbog notorne zloće i svog načela „što gore za Hrvatsku, to bolje za SDP“ - pokušala opstruirati i mjere kojima smo u COVID krizi spasili 700.000 radnih mjesta u privatnom sektoru. I to su, naime, bile „vulgarne intervencionističke mjere“. Doduše, kojima je hrvatska država pribjegla na dobrobit svojih građana.

Komesarka protiv strateških interesa RH, SAD-a i EU-a

S obzirom da se podjednako ciljano, vulgarno borila i protiv LNG terminala, zajedničkog strateškog projekta RH, SAD-a i EU-a bez kojeg bi naša zemlja u energetskom smislu bila u znatno goroj poziciji, komesarka je posljednja persona koja ima pravo govoriti o energentima.

Tko o čemu, Grbinova komesarka o nacionalnim interesima & strateškim projektima. A „kopala“ je da zaustavi LNG terminal!

Ponovno iskazujući prezir prema građanima, SDP je iznova demonstrirao s kolikom nespremnošću i već poslovičnom malicioznošću dočekuje krize s kojima se suočavamo, pa tako i s rastom cijena energenata.

Zamislite kako bi bilo da je Ahmetović na vlasti? Propasti bi vulgarno prepustila 700.000 radnih mjesta i spriječila opskrbu Hrvatske i EU-a ukapljenim plinom. A gorivo bi još u utorak poskupjelo.

A A A