Vijesti
9. 5. 2022.

CRO Demoskop: HDZ raste! „NE Možemo“ kontinuirano pada, a MOST - tone!

Prema istraživanju RTL-a, rejting nam se u mjesec dana povećao za 0.7%. Naša se stranka, još od zadnjih parlamentarnih izbora, nalazi na prvom mjestu. I to uvjerljivo! Družina 'Malog Kremljenka' Nine Raspudića sad je na 9.2%, a u siječnju je imala - 12.4%. Domovinski pokret mota se oko praga - 4.8%. CENTAR je daleko, daleko ispod. S 1.9%, teško da će dežurni svadljivac Ivica Puljak uspjeti ostvariti svoje nacionalne hiperambicije.

„Nema promjena na ljestvici“ - komentiraju na RTL-u. HDZ s 26.1% suvereno vodi, a i bilježi najveći rast popularnosti od svih političkih opcija.

Da rejting naše stranke raste, pokazuje i nedavni Crobarometar (Nova TV).

CROBAROMETAR: HDZ raste - jači smo od čitave ljevice skupa!

Slobodni pad Mosta

Drugi je SDP sa 17.5%. Potom slijede opcije koje u odnosu na travanj bilježe - pad. To su platforma „NE Možemo“ (12.6%) posrnulog Tomaševića i retrogradne Benčić & Most (9.2%) OPG-a Selak /obiteljsko političko gospodarstvo/.

Kremljenkovi mališani pali su u mjesec dana za čak 1.1%! Rokaj, barba Putine, rokaj barba Nino!

Milanović uporno radi za Kremlj, no sad se dosjetio to činiti pod krinkom 'zaštite' Hrvata u BiH - koje je sam izdao!

Prag zvan čežnja

Nijedna druga opcija ne prelazi izborni prag.

Oko njega se već standardno mota Domovinski pokret - s 4.8%.

DP se sam isključio iz partnerstva u ovoj Vladi, a SDP-ov je domet pokušati blokirati LNG - projekt koji nam osigurava energetsku autonomiju!

Glasni bez glasova

Ostali su daleko, daleko. CENTAR jednog drugog OPG-a, onog bračnog para Puljak je na 1.9%, HSS 1.6%, FOKUS 1.2%, HNS 1.1% & IDS 1.0%.

Neodlučnih je građana 17.1%.

Kako je dobro rekao naš Branko Bačić, jedina koja bi se trebala raspustiti - ili makar rekonstruirati - to je sama oporba!

Napomena:

Istraživanje je za RTL provela agencija Promocija plus od 2. do 5. svibnja na uzorku od 1300 ispitanika. Standardna greška uzorka je - 2,7 posto uz razinu pouzdanosti od 95 posto.

A A A