Vijesti
13. 10. 2022.

O sovjetskom bombašu Marinu Miletiću - Putinovu „širitelju kršćanstva“

ROKAJ, BARBA PUTIN! MOST-ov samoproglašeni mesija svoje je znamenite izraze divljenja i bombaško-raketne podrške upućivao Putinu i poslije ruske aneksije Krima. „Živjela majka Rusija!“, „Amerika OUT!“ - skandirao je Miletić, nazivajući Putina „titanom“ koji svijetom „širi Krst“. A kako izgleda „širenje Krsta i kršćanstva“ po Miletićevoj i Putinovoj mjeri, svjedoče masovne grobnice u Buči, Izjumu, Limanu, diljem od ruske čizme oslobođenih područja Ukrajine…

MOST-ovci, ti odani Putinovi fanovi i gorljivi protivnici europske i atlantske Hrvatske, nastavljaju se koprcati u živom blatu vlastitih laži. Kao što se koprca i njihova „nepobjediva, neuništiva ruska vojska“ u Ukrajini.

Panika prerasla u stampedo

Panika je kod MOST-ovih mališana prerasla u stampedo, što potvrđuje i današnja objava njihovog zastupnika Marina Miletića.

U pokušaju da sanira štetu nakon što su raskrinkane provokacije vodstva MOST-a u korist Kremlja i svirepe ruske agresije, taj samoproglašeni mesija tvrdi da je svoj znameniti poklič „Rokaj, barba Putine!“ uzviknuo, citat, „prije nekih 10 i više godina“.

Rokaj, barba Putine! Rokaj, baćuška Raspušenko!

Iz priloženog screena, međutim, jasno je da je te izraze divljenja i bombaško-raketne podrške uputio Putinu potkraj 2015. - godinu i pol poslije ruske aneksije Krima.

Ognjem & mačem

 „Živjela majka Rusija!“, „Amerika OUT!“ i prije je skandirao Miletić, nazivajući Putina „titanom“ koji svijetom „širi Krst“. I Miletić za sebe tvrdi da je „evangelizator“, najavljuje da će MOST „počistiti sve koji su radili protiv vjere“.

Ognjem & mačem.

Grobovi im nikad oprostiti neće

Kako „širenje kršćanstva“ po Miletićevoj i Putinovoj mjeri izgleda u Ukrajini, svjedoče masovne grobnice u Buči, Izjumu, Limanu, diljem od ruske čizme oslobođenih ukrajinskih područja…

Iz oporbe su veličali Putina, divili se Rusiji, napadali Vladu zbog dosljedne podrške Ukrajini, a sada nas ti isti optuže da smo - 'kvislinzi'!?

A A A