Vijesti
18. 1. 2023.

Zašto je „desnica“ za Milanovića, Rusiju, izolaciju & profitere, a protiv visokog predstavnika u BiH, Ukrajine, NATO-a & Europe?!

(VIDEO) „AKTUALAC“ (2). Zastupniče Raspudiću, je li zahvaljujući Vama g. Schmidt, kojeg Vaš uzor Milanović naziva „svinjarom“, donio odluke u korist hrvatskog naroda u BiH? Je li zahvaljujući Vama gđa Krišto postala premijerka BiH? Ili je to do nas? * Zastupniče Bartulica, dolazite iz SAD-a, a glasovali ste za - Rusiju! Radili ste u MVEP-u, a umjesto Schengena birate - izolaciju! * Zastupniče Milanoviću Litre, krizu nije prouzročila Ukrajina, nego ruska agresija na nju. Tako ni poskupljenja nisu posljedica eura, kako podmećete, nego prevaranata koji bi htjeli profitirati preko leđa naših građana.

Na Aktualnom prijepodnevu u Hrvatskom saboru predsjednik Vlade RH i HDZ-a nije deklasirao samo neznalačke zastupnike regresivne ljevice, nego i „Karijesove mališane“ s (lažne) desnice.

Ljevica ni najmanje nije pridonijela ostvarenju strateških ciljeva, a osramotila se uskraćivanjem pomoći Ukrajini & neznanjem o europskim procesima!

Donosimo ključne naglaske iz Plenkovićevih odgovora Milanovićevim poslušnicima Nini Raspušenku (Klub „Rokaj, barba Putin!“), Stephenu Nikoli Bartulici (Domovinski posrtaj) i Marku Milanoviću Litri (Ruski suverenisti):

Milanovićev fan ZA Rusiju, a PROTIV Europe

Zastupniče Raspudiću, kao ljevičar postali ste Milanovićev fan, pa ste sad nekakav polumostovac koji podržava Rusiju, promiče antieuropske stavove i pokušava dovesti u pitanje postignuća Vlade RH, ali i dijeli lekcije o BiH.

Milanović opet zvijezda ruskih režimskih medija!

Je li zahvaljujući Vama visoki predstavnik Christian Schmidt, kojeg Vaš kompanjon s Pantovčaka naziva „svinjarom“, donio odluke u korist Hrvata u BiH? Hoće li zahvaljujući Vama Borjana Krišto postati premijerka BiH? Ili je to ipak do nas?

Schmidtove odluke veliki su uspjeh naše Vlade! Milanović & Most? Pomogli su Komšiću & činili sve da visoki predstavnik NE intervenira u korist Hrvata!

I drugi put glasujte za Rusiju i izolaciju Hrvatske. Čestitam!

Zastupniče Bartulica, dolazite iz SAD-a, a glasovali ste za - Rusiju! Prilično iznenađujuće. Studirali ste na Gregoriani i radili u Ministarstvu vanjskih poslova RH, a umjesto Schengena birate - izolaciju! E, to je krupni problem poimanja gdje Hrvatska pripada i kamo treba ići. Za razliku od Vas, mi jako dobro znamo gdje pripadamo - zapadnom, demokratskom i razvijenom svijetu, prostoru s najmanje zapreka za naše građane i najviše koristi za naše gospodarstvo.

Gle čuda, Hrvatska u mandatu ove Vlade bilježi nikad veću zaposlenost i nikad manju nezaposlenost, najviši kreditni rejting i najveću prosječnu plaću u povijesti, rekordna europska sredstva i nikad čvršći međunarodni položaj. U pandemiji smo pokrili plaće za 800.000 radnika u privatnom sektoru i očuvali njihova radna mjesta, a u ovoj globalnoj krizi - izazvanoj ruskom agresijom na Ukrajinu - spriječili smo eksploziju cijena plina, struje i naftnih derivata.

A Vi ste zbog svega toga - nesretni. No, to je Vaš politički stav, Vaš odabir. I drugi put glasujte za Rusiju i izolaciju Hrvatske. Čestitam!

Zgranuti smo Milanovićevim protuukrajinskim stavovima & njegovom upornom zaštitom interesa autokratskog ruskog režima!

Nećete uspjeti promijeniti euroatlantski smjer kojim vodimo Hrvatsku!

Zastupniče Milanoviću Litre, dolazili ste u Hrvatski sabor u ukrajinskim košuljama, simbolu te zemlje i njezine borbe za slobodu, ali - čuda li! - na glasovanje o pomoći Ukrajini niste se usudili doći. Moram priznati da ste posljednji od onih 54-ero zastupnika za koje sam mislio da se neće pojaviti ili da će biti protiv EUMAM-a. Ne znam kako živite s tim, ne znam koja je Vaša logika biti protiv Ukrajine, biti protiv solidarnosti i potpore žrtvi.

Neka se Milanović i njegovi mališani pred demokratskim svijetom sami peru od svojih proruskih stavova & teza o „američkim robovima“!

I još nešto: globalnu krizu s kojom se suočavamo nije prouzročila Ukrajina, nego ruska agresija na nju. Tako ni poskupljenja u novog godini nisu posljedica eura, kako podmećete, nego prevarantskog ponašanja dijela poslovnih subjekata koji su htjeli ekstraprofitirati preko leđa naših građana. A za što će, ako ne odustanu od varanja, biti adekvatno kažnjeni. Takvima poput vas jasno poručujem da nećete uspjeti promijeniti euroatlantski smjer kojim vodimo Hrvatsku!

U ovom vremenu kriza od svih aktera očekujemo solidarnost i odgovornost, a ne kratkovidno profiterstvo

A A A