Vijesti
6. 3. 2023.

Narod je Troskotu dao otkaz, hrvatski građani s indignacijom su odbacili njegov pokušaj da opstruira projekt narodnih obveznica!

Koja pljuska destruktivnom, zlonamjernom vodstvu MOST-a! Želeći iz mržnje prema HDZ-u spriječiti sugrađane da oplemene svoju štednju s daleko, daleko povoljnijom kamatom (3.65% godišnje) nego što je imaju u komercijalnim bankama, Troskot se teško izblamirao kao i dok je lani nasrtao na Vladu RH jer je ograničila cijene 9 ključnih prehrambenih proizvoda. Umjesto da pozdravi tu odluku i stane na stranu potrošača, strašio je ljude „nestašicama koje će sigurno izazvati ova nerazumna odluka“. Nestašica, naravno, nije bilo.

Umjesto milijardu eura, koliko se maksimalno očekivalo, Hrvati su uplatili čak 1,34 milijardi eura narodnih obveznica. Znatno više i od najoptimističnijih procjena!

Time su naši građanI poslali jasnu poruku MOST-ovu mališanu Zvonimiru Troskotu, koji je po zadatku predvodio klevetničku kampanju protiv narodnih obveznica.

Ostvarili smo strateške ciljeve: Schengen, Pelješki most, euro, LNG terminal, Rafale. Misli li itko kako bi to uspjeli Milanović & njegovi destruktivni mališani?!

Provokator protiv potrošača …  

I sada, kao i prošle godine kada je usred globalne krize koju je prouzročila ruska agresija na Ukrajinu pokušao spriječiti da se ograniče cijene devet prehrambenih proizvoda, sitni provokator Troskot stao je u zaštitu krupnog kapitala, a protiv interesa hrvatskih potrošača.

Gospodarstvo raste, a inflacija - pada!

… & protiv LNG terminala

Tako je stao protiv interesa Hrvatske i kada je MOST, u sprezi sa starijim partnerom SDP-om, pokušavao spriječiti izgradnju LNG terminala na Krku.

Potvrdilo se koliko je naša odluka o izgradnji LNG terminala bila dalekovidna! RH preuzima ključnu ulogu na energetskoj karti Europe!

PLENKOVIĆ. Povjerenje u državu & javne financije

Hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a istaknuo je da su svi članovi Vlade RH upisali narodne obveznice:

- Iznose će deklarirati u imovinskim karticama. Iskazali smo povjerenje u hrvatsku državu i stanje javnih financija, ali i u taj vrlo dobar financijski proizvod.

Građanima smo omogućili da oplemene svoju štednju uz daleko veće kamate nego u komercijalnim bankama - podcrtao je Andrej Plenković.

6 novih razloga za zadovoljstvo: Premoćni rejting, još jedna oporbena blamaža, narodne obveznice, neradna nedjelja, rekordna EU sredstva & druženja s članstvom

A A A