Vijesti
10. 3. 2023.

Ovo s Milanovićem postalo je opasno: truje društvo, sramoti Hrvatsku, gubi samokontrolu, hapsio bi neistomišljenike. Uživao bi da je šef zatvora!

Dok Vlada odlučnim mjerama nastavlja štititi standard građana, 'Lex Perković' Milanović u partijskoj maniri želi strpati u zatvor sve koji mu se ne dive, koji stoje na putu njegovim mutnim poslovima te uzurpaciji države u korist sebe, 'ruskog sveta' i ostalih mu pokrovitelja. Titov gardist bi odlučivao koga treba uhititi, a koga spasiti. Kako je krenuo, uskoro će tražiti da iza rešetaka završe svi koji su kritizirali njegovog sponzora iz Vruje! Donosimo reakcije Damira Habijana, Gordana Grlića Radmana i Marka Milića. Dodajmo da su Karijesovi mališani Grmoja/Grbin opet u šoku jer ih predsjednik Vrhovnog suda nije podržao u naumu da hapse kao u totalitarnim režimima.

Zastupnik DAMIR HABIJAN: Milanović očito ima bipolarni poremećaj

Kako razgovarati s osobom koja očito ima bipolarni poremećaj?! Ne znam što bi drugo bilo u pitanju. Jednog dana vas kleveće i vrijeđa na osobnoj razini, a drugog poziva na suradnju. Najblaže rečeno, neobično ponašanje. A možda to kod Milanovića ovisi i o vremenskim prilikama? Nisam stručnjak za to pitanje.

Premijer Andrej Plenković u više je navrata, još od 24. veljače 2022. kada je započela ruska agresija na Ukrajinu, pozivao predsjednika Republike na razgovor, a ovaj je uzvraćao pozivima na rušenje demokratski izabrane Vlade, pa na ukidanje Ustavnog suda, pa na 'hapšenja' ministara, zastupnika, premijerovih suradnika…

Htjeli bi da partija opet i optužuje i presuđuje?!

U demokracijama je potpuno nezamislivo da osoba na dužnosti šefa države ruši stupove vlasti te iste države te da u vladavini prava preuzima na sebe ulogu i istražitelja i tužitelja i suca. Milanović nasrće na neovisnost pravosuđa jednako kao Grbin i Grmoja, a i podmeće iste laži. Imaju potpuno identičan narativ. Pa neće valjda opet partija i hapsiti i istraživati i optuživati i presuđivati?!

A da i ne spominjem da svojim proruskim stavovima, uvredama na račun svih naših saveznika i partnera ili tezama o 'otetom Kosovu' ruši međunarodni ugled Hrvatske. Ovo s Milanovićem postalo je vrlo opasno.

S kim je Milanović „usklađivao“ svoje proruske stavove & uvrede na račun demokratskog Zapada?

MVEP GORDAN GRLIĆ RADMAN: Porušio mostove, oblatio zemlju

Milanović ne može pobjeći od svoje partije. Prema svima koji mu se ne dive ponaša se kao da je istodobno milicajac, istražitelj, tužitelj i sudac. Vjerojatno bi uživao da je upravitelj zatvora. Jedan dan govori jedno, drugi dan drugo, laže, vrijeđa i izvodi igrokaze.

Porušio je mostove, izvrijeđao cijelu međunarodnu zajednicu, nanio štetu nacionalnim interesima, oblatio našu zemlju u svijetu. Na sreću, tu je Vlada RH - koja ostvaruje strateške ciljeve. Kao SDP-ov premijer nije mogao ni sanjati ovakve uspjehe.

Od prijetnji „novim svjetskim ratom“ ako se Ukrajinci nastave braniti & vrijeđanja Njemačke zbog slanja tenkova do „aneksije Kosova“

Glasnogovornik Vlade RH MARKO MILIĆ: Glavni promotor govora mržnje

U mahnitoj želji da etiketira i vrijeđa, Milanović već duže vrijeme svjesno laže o mojoj (i drugim) obiteljima. Kao glavni promotor govora mržnje truje naše društvo i vanjskopolitički sramoti Hrvatsku.

Osim toga, kršio je Ustav i osporavao odluke Ustavnog suda, a sada bi i slao političke neistomišljenike u zatvor i davao naloge nadležnim tijelima kada i protiv koga da pokreću kaznene postupke. Kada su ljudi oko njega bili prozivani za različite radnje, međutim, nismo ga čuli da traži progon.

Milanović sve više pokazuje da je izgubio samokontrolu i granice, ali to je na drugima da analiziraju i proučavaju.

PLJUSKA REVOLUCIONARIMA MILANOVIĆU, GRMOJI & GRBINU

Zoran 'Lex Perković' Milanović i njegovi osvetnici Grmoja/Grbin opet su u šoku i nevjerici! Iznenađeni su i uvrijeđeni. Ni ovog puta predsjednik Vrhovnog suda nije ih podržao u naumu da kršeći vladavinu prava po uzoru na totalitarne režime istodobno sami i hapse i isljeđuju i optužuju i presuđuju. I da po mogućnosti još budu i krvnici.

MOST/SDP revolucionari iznenađeni & razočarani: Dobronić naglasio da je presumpcija nevinosti temeljno ljudsko pravo i načelo pravne države!

Presumpcija nevinosti uvijek vrijedi!

Nakon Odbora za pravosuđe, Radovan Dobronić i na plenarnoj je sjednici Hrvatskog sabora naglasio da je presumpcija nevinosti temeljno načelo pravne države.

Odgovarajući na pitanje našeg zastupnika i glavnog tajnika HDZ-a Krunoslava Katičića o selektivnim curenjima (dez)informacije iz kaznenih postupaka, istaknuo je da je 'glavni problem kada se nekog od početka u javnosti prikazuje da je kriv':

- Ne smije se prejudicirati krivnja nijedne osobe i prikazivati je kao unaprijed osuđenu. Presumpcija nevinosti uvijek vrijedi.

I Vrhovni sud na nišanu?

Udruženi Grbin/Grmoja već su pljuvali čak i europsku tužiteljicu jer nije privodila i ispitivala njihove političke konkurente, a kojima su već bili unaprijed presudili u ime svojih partija. Lako je moguće da će im se sad i Vrhovni sud naći na nišanu.

Nikola Grmoja, prijatelj masovnog ubojice, u dogovoru s Peđom Grbinom nasrće čak i na EPPO jer ne ispunjava njihove naredbe!

MOST-u i SDP-u ne preostaje ništa drugo nego partijski sudovi i revolucionarno pravo kada na demokratski način ne mogu pobijediti na izborima.

A A A