Vijesti
11. 5. 2023.

Hoće li Ivica Puljak staviti škartoc na glavu zbog primitivnog nasilnika Bojana Ivoševića?

(VIDEO) Danica Baričević: Split je opet na naslovnicama kao grad slučaj, kao grad žrtva svog zamjenika gradonačelnika. Nacrtao je metu na čelo novinarki jer je otkrila da je vlastitom ocu omogućio produženje ugovora o najmu gradskog stana, i to nakon što ode u mirovinu. Dok je kritizirala prošlu gradsku upravu, istu je novinarku odlikovao svojom prostačkom nagradom, no sad kad je sam postao predmet kritike proglašava je „HDZ-ovom plaćenicom“!? I nije to prvi izgred kompleksaša Ivoševića: prošli put kad mu se nije svidio članak prijetio je ispijanjem krvi, također ženi. Nimalo nisu pomogle radionice koje je pohađao po nalogu mentorice Marijane - ne zaustavlja se u agresiji prema ženama.

Naša zastupnica Danica Baričević u slobodnom je govoru u Hrvatskom saboru „demontirala“ Bojana Ivoševića, poznatog delinkventa na privremenom radnom mjestu zamjenika gradonačelnika Splita i najbližeg suradnika posrnulog Ivice Puljka.

Hoće li uvažena Dalija Orešković svojoj djeci sada pisati pisma o članovima Centra koji rade ovakve užasne stvari?!

Da, Ivošević je onaj isti lik koji je novinarkama prijetio ispijanjem krvi, hvalio Hitlera, maloljetnicama nudio zaposlenje u zamjenu za seks, a političkim konkurentima crtao obiteljsko stablo i zvonio na vrata obiteljskog doma u kasnim noćnim satima.

Obraćanje Danice Baričević možete pogledati i poslušati u videu, a i pročitati ga u cijelosti:

Na sramotu Splita

Nažalost, Grad Split opet se našao na naslovnicama nacionalnih medija kao grad slučaj ili preciznije rečeno kao grad žrtva svog zamjenika gradonačelnika.

Ovaj put je njegovo ponašanje ispod svake razine osudilo i Hrvatsko novinarsko društvo, a radi se o dosad nezabilježenom stavljanju mete na čelo ženi, novinarki, zbog obavljanja vlastitog posla koji nije po volji zamjeniku Ivoševiću.

Tako je nastradala novinarka za koju zamjenik tvrdi da obavlja prljavi posao za HDZ zbog konstatacije da je ova gradska uprava, između ostalih, omogućila i njegovom vlastitom ocu produženje ugovora o najmu gradskog stana u kojem živi, i to nakon odlaska u mirovinu.

Puljka će građani kad-tad zapitati: Što si stvarno napravio?

Prostak, krvolok, licemjer

Zbog istine o stanu u kojem njegov otac živi Ivošević ju je proglasio novinarkom u službi HDZ-a. Istu novinarku koju je kao aktivist odlikovao svojom prostačkom nagradom zbog kritiziranja prošle vlasti. Sada kad se kritizira njega, međutim, novinarka je „HDZ-ova plaćenica“.

Nije ovo prvi put da Ivošević želi krojiti uređivačku politiku medijskih kuća. Prošli put kad mu se nisu sviđali novinarski napisi, imali smo prijetnju ispijanjem krvi, također ženi, također novinarki.

Puljkove uvrede na račun HDZ-a iste su kao i Milanovićeve, a njegov dosadašnji „rad“ u Splitu - smijurija!

Inače, zamjenik gradonačelnika je zamijenio teze ustvrdivši da mu se napada obitelj, iako je baš on poznat po kaubojskim prijetnjama iscrtavanjem obiteljskog stabla te zvonjenjem na vrata obiteljskog doma u kasnim noćnim satima.

Gdje je nestala „transparentnost“?

Što se tiče samog Pravilnika o davanju u najam gradskih stanova koji je izazvao Ivoševićevu histeriju, donesen je bez javnog savjetovanja i Gradskog vijeća, jednostranim dekretom gradonačelnika. Ako su im namjere bile poštene, zašto su ga sakrili od javnosti i donijeli ispod stola? Što je s transparentnosti u koju se Puljak kleo? Što je s poštivanjem zakonskih procedura?

Gradska imovina nikome nije ćaćina i o njenom raspolaganju mora odlučivati Gradsko vijeće, čijem se ćaći to sviđalo ili ne sviđalo. Ovako ostaje dojam da se nekome išlo pogodovati, a Ivoševićeva histerija potvrđuje da gdje ima dima ima i vatre.

Očito je da mu ne pomažu radionice koje pohađa prema naputku svoje mentorice Marijane Puljak i da njegova opetovana agresija prema ženama ne prestaje. Predlažem zato doktorici Puljak da promijeni terapiju. Ova očito ne daje učinke.

3 oštra & zaslužena odgovora fejkeru Ivici Puljku!

Ivica Muljak

No čemu čuđenje? Bojan Ivošević u biti je isti kao i njegov šef Ivica Puljak. To su dva lica iste medalje. Obojica imaju za cilj napasti, zastrašiti, nahuškati na neku osobu ili skupinu ljudi. Ta njihova huškačka retorika širi se javnim prostorom putem medija, internetskih platformi ili društvenih mreža.

Podsjećam javnost na Puljkov slogan „HDZ ili Hrvatska“. Što je to?  Što definira taj slogan? Definira ga govor mržnje.

Radikalni ljevičar Puljak lažno se predstavlja kao „centar“ & svojim neradom i nesposobnošću blokira razvoj Splita!

Sramotni je to pamflet Ivice Muljka, jer drugačije ga ne mogu nazvati, jeftinog spletkaroša koji poziva na progon, lov na vještice, giljotinu za neistomišljenike i žigosanje članova HDZ-a. I sve to kako bi ostvario nacionalne ambicije, jer baš njega briga za Split. Jadno da jadnije ne može biti.

Zbog toga, Ivice - kako bi rekla tvoja šefica Marijana - škartoc na glavu!

Nasilje govori o nasilniku & Puljku koji ga podržava

Na kraju, postavljam javno pitanje: Bojane Ivoševiću, smatrate li Vi stvarno da u 2023. godini, dok su Vašem šefu i njegovoj supruzi Marijani puna usta demokracije i ravnopravnosti spolova, ovakva primitivna i nasilnička retorika i djelovanje mogu zastrašiti ijednu ženu?

Jedini ovdje koji se boji istine jest Bojan Ivošević i zato tako reagira. Najoštrije kao žena, supruga i majka, ali i kao saborska zastupnica, osuđujem svaku vrstu verbalnog, psihičkog i fizičkog nasilja. Nasilje najviše govori o nasilniku i o ljudima koji podržavaju nasilnika!

A A A