Vijesti
16. 11. 2023.

Očekivano, neslavno je završila još jedna oporbena „inicijativa“. Najviše su se, ipak, osramotili MOST-ovi primitivni, a licemjerni provokatori!

Oporbeni su se zastupnici po tko zna koji put izblamirali. Za opoziv ministrice poljoprivrede Marije Vučković nisu uspjeli skupiti ni 50 ruku. Trećina oporbe sama je sebe bojkotirala u Hrvatskom saboru. I takvi bi vodili državu?! Izvješće Vlade RH o stanju ilegalnih migracija podržalo je pak 108 zastupnika. Dakle, i 34 predstavnika oporbe. Time su jasno pokazali i što misle o zahtjevu cirkusanta Nine Raspudića o „Božinovićevoj smjeni“ i „seoskim stražama“ ništa boljeg Mira Bulja. Ti tužni klaunovi nisu tražili „vojsku na granici“ i „naoružavali ljude“ dok je u SDP-ovu mandatu bilo 10 puta više nezakonitih migranata.

Premda nije morala ni glasovati, vladajuća većina ponovno je iskazala čvrstoću, odgovornost & ozbiljnost. Sa 77 glasova iskazala je povjerenje ministrici Mariji Vučković, kao što je i prethodno na Markovu trgu podržala Ivana Anušića za novog ministra obrane i potpredsjednika Vlade RH!

Nakon Sinja, Varaždina, Pule, Ploča i Vukovara, vratit ćemo pobjedničku Hrvatsku vojsku i u Baranju, u Beli Manastir! I to u ovom mandatu!

Debakl za debaklom

Nakon još jednog debakla koji su sami sebi priredili, oporbenim zastupnicima ostaje da lup(et)aju do nekoga sljedećeg navrata - u kojem će opet izgubiti. U kojoj će ti politikanti opet demonstrirati jal i nemoć.

Vjerojatno će tada imati i manje od današnjih 49 glasova.

PLENKOVIĆ: Parazitiraju na afričkoj svinjskoj kugi i ljudskoj nevolji

Da će i zahtjev o pokretanju pitanja povjerenja ministrici poljoprivrede neslavno završiti, kao što su završile sve dosadašnje oporbene „inicijative“, najavio je predsjednik Vlade RH i HDZ-a u raspravi u Hrvatskom saboru večer prije glasovanja:

- Odbijamo sve navode iz politikantskog zahtjeva za opoziv ministrice Marija Vučković. Neke manje stranke žele izazvati incidente, parazitiraju na afričkoj svinjskoj kugi (ASK) i ljudskoj nevolji, pokušavaju manipulirati građanima sipajući laži, svjesne dezinformacije i protuznanstvene teorije zavjere. Neće im proći.

Željni pažnje

A to čine isključivo kako bi ugrabile malo medijske pažnje i bile vidljivije, pa makar s prozirnim, a istodobno i opasnim provokacijama - nastavio je Andrej Plenković:

- Nedavno su primitivno lupale i razbijale saborski inventar, a večeras - lupetaju!

S predstavnicima Hrvatske poljoprivredne komore: Stagnacija afričke svinjske kuge pokazuje da mjere suzbijanja daju rezultate

DP & MOST - šampioni politikantstva

Prestanite obmanjivati javnost o toj bolesti za koju (još) nema ni lijeka ni cjepiva! - poručio je na kraju Andrej Plenković politikantima, koje su u ovom slučaju u većini sačinjavali DP-ovci i MOST-ovci (i ruski suverenisti):

- Mjere Vlade RH temelje se na struci i znanosti, a pritom je država već isplatila više od 6 milijuna eura pomoći svinjogojcima koje je, nažalost, pogodila ASK. Donijeli smo programe potpore ukupno vrijedne 44 (32 + 12) milijuna eura!

NITKO VIŠE NE ŽELI IMATI POSLA S KOMPROMITIRANIM MALIŠANIMA

MOST-ovi provokatori opet su se propisno osramotili. Najviše od svih. Izvješće potpredsjednika Vlade RH Davora Božinovića o stanju ilegalnih migracija u Hrvatskoj  podržalo je čak 108 zastupnika. Dakle, i 34 predstavnika oporbe.

Time su jasno pokazali i što misle o zahtjevu cirkusanta Nine Raspudića o „Božinovićevoj smjeni“ i „seoskim stražama“ ništa boljeg Mire Bulja. Tužni MOST-ovi klaunovi nisu tražili „vojsku na granici“ i „naoružavali ljude“ dok je u SDP-ovu mandatu u Banskim dvorima bilo 10 puta više ilegalnih migranata.

Kako to da Raspudić u SDP-ovu mandatu, kada je bilo 10 puta više ilegalnih migranata, nije tražio vojsku na granici? A ni Bulj nije „naoružavao straže“…

Svi bježe od Grmoje

Ali, uzalud trud Nikoli Grmuljatoru i družini, uzalud im tzv. ideološki moratorij i rad u korist rigidne ljevice, u korist partije i možemosa.

Apsolutni trijumf HDZ-a, apsolutni potop MOST-a! U Metkoviću smo postigli nikad bolji rezultat, a oni - nikad gori!

Mališani su toliko primitivni i licemjerni da svi već bježe od njih. Ostali iz oporbe - ma koliko sami bili jalovi i jalni - više ne žele imati posla s njima. Premda su se MOST-ovci javno hvalili da će dovesti Grbina i Benčić na vlast...

U 1 danu 2 oporbena debakla! U sabornici ostali samo najposlušniji Milanovićevi mališani!

A A A