Vijesti
14. 4. 2024.

ZA stabilnost i sigurnost! ZA Hrvatsku koja će i dalje rasti, u kojoj ćemo nastaviti povećavati plaće, mirovine, BDP i zaposlenost!

(VIDEO & PHOTO) Cvjetni trg. Zagreb. Andrej Plenković na završnom predizbornom skupu HDZ-a: ZA Hrvatsku koja će držati svoj jasni euroatlantski smjer! SDP neće doći u priliku da opet uništava radna mjesta i razara gospodarstvo - i iduće će četiri godine ostati u pripravništvu u oporbi! A Kršitelj Ustava neće odvući zemlju u ruski svijet. U 15-tak godina koliko sam kandidat na raznim izborima nikada, ali baš nikada do sada, ni u jednoj kampanji nisam osjetio ovakvu podršku, ovakav elan i entuzijazam, ovakvu energiju i pozitivnu atmosferu. 

Nikad jači HDZ pobijedit će 17. travnja toliko uvjerljivo da ga nitko neće moći ucjenjivati! - također je poručio predsjednik HDZ-a i Vlade RH:

- Porazit ćemo Milanovića i njegove jatake ne samo na parlamentarnim, nego i na predsjedničkim izborima!

Osim Andrej Plenković (1. Izborna jedinica), na Cvjetnom trgu su bili i ostali nositelji naših pobjedničkih lista. 

Sjajna atmosfera - kao u čitavoj Hrvatskoj. 

Za premijera, za lidera za sve izazove! Zajedno, idemo po 3. mandat u Banskim dvorima!

I Zagreb je gorio! Kao Split. Kao Osijek. Kao Rijeka. Kao Gospić i Karlovac. Kao Vukovar i Dubrovnik. Kao cijela Lijepa Naša.

Iz Splita: Hrvatskoj ne treba lažna “Vlada spasa”, Hrvatsku treba spasiti od Milanovića!

U svim hrvatskim gradovima jednodušna poruka. ZA sigurnost, stabilnost, nastavak rasta i jasni euroatlantski smjer zemlje! ZA daljnje povećavanje primanja i broja radnih mjesta!

Pobjeda, pobjeda! Andrej, Andrej! 

Neka vide da nas ima! Da se Hrvati ne boje Milanovića! Što više prijeti hapšenjima i otkazima, to smo jači! Najjači smo kad je najteže!

Za rast, a protiv SDP-ove recesije i bezakonja. Nema povratka na staro & loše - na Milanovićevu Vladu, najgoru u povijesti Hrvatske!

Iz Osijeka: Hrvatskoj ne treba Milanovićev „spas“, nego stabilnost, pouzdanost, sigurnost, kontinuitet i uspješna Vlada koja brine o građanima!

Kako je veličanstveni skup započeo, tako je i završio - pobjednički! 

Punih sat i pol zanosa, pozitivne energije, pobjedničkog duha. I snage zajedništva! Kada smo složni, nepobjedivi smo!

Davor Božinović: Citirat ću svoju susjedu - „Pa nećete valjda ovako destruktivnoj oporbi prepustiti zemlju na milost i nemilost! Vi ste jedina pristojna opcija, sve ostalo je potpuni kaos“.

Gordan Jandroković: Svaki glas od centra na desno koji nije dan HDZ-u može dovesti na vlast ljevicu. Hrvati to neće dopustiti!

Tomo Medved: Oporbena galama, koja dolazi od bezidejnosti, neće nadglasati postignuća HDZ-a! HDZ ne pobjeđuje samo nedjeljom, HDZ pobjeđuje i srijedom!

A A A