Vijesti
26. 10. 2021.

Crobarometar: HDZ jedini raste! Sunovrat platforme „NE Možemo“, potop SDP-a, pad Mosta & DP-a!

Prednost nad čudnovatom družinom posrnulog Peđe Grbina povećali smo na gotovo 19 postotnih bodova! Prema istraživanju Nove TV, uvjerljivo smo jači od kompletne ljevice. Hrvatski građani kažnjavaju grljenja Nine Raspudića i Zlatka Hasanbegovića sa Sandrom Benčić i Mirelom Ahmetović & tragikomične performanse i maliciozne nasrtaje Cirkusa „Oporba“.

„HDZ može biti zadovoljan“ - komentirao je Mislav Bago u Dnevniku Nove TV.

Unatoč frenetičnim nasrtajima udružene oporbe svih boja i zastava, rejting ne samo da nam nije pao, nego je i (blago) porastao u odnosu na rujan. Uživamo potporu 30.9% hrvatskih građana.

Ljevica u teškoj krizi

Ljevica pak, blago rečeno, proživljava krizu. Bolje rečeno, na djelu je sunovrat platforme „NE Možemo“, koja u Zagrebu demonstrira raskoš neznanja, a potop SDP-a.

CROBAROMETAR: HDZ u još uvjerljivijem vodstvu nego u kolovozu - za 2.8% povećali smo prednost spram „Možemo“!

Grbin ustrajno nastavlja putom propasti

SDP nakon raskola saborskog kluba u „novi početak“ ide sa starim, posrnulim Peđom Grbinom i s podrškom od 12.2%. Rejting im je u mjesec dana pao za 1.2%.

U prijevodu: prednost nad čudnovatom družinom maliciozne bombarderke Mirele Ahmetović povećali smo na gotovo 19 postotnih bodova!

Tomašević - gubitnik mjeseca

Ipak, platforma „NE Možemo & NE znamo“ apsolutni je gubitnik mjesec. Tomaševićeva družina lupača loncima nije izgubila samo 2. poziciju, nego i 2.4 postotna boda u odnosu na rujan. Ne pad, ne potop, nego - sunovrat!

Listopad završavaju s potporom od 11.2%, a u kolovozu su, podsjetimo se, bili na 15.6%. Profesionalni prosvjednici suočili su se s realnošću zvanom upravljanje velikim sustavima.

Cvate ljubav u oporbenom cirkusu, a „Možemo“ svakog dana u svakom pogledu sve više - nazaduje!

MožeMo(st) posrće

MOST je zadržao 4. mjesto, ali uz pad potpore - kao i u slučaju HRT-ova HRejtinga.

HRejting: I dalje smo premoćno prvi! Unatoč nasrtajima udružene oporbe, HDZ nastavlja rasti & povećavati prednost spram ljevice!

Riječ je o „efektu MožeMo(st)“. Hrvatski građani očito ne honoriraju grljenja bračnog para Selak Raspudić sa Sandrom Benčić i Ivanom Kekin, tj. tragikomične performanse i maliciozne nasrtaje Cirkusa „Oporba“.

Raspao se Cirkus "Oporba", završio je otužni show

Penava - nula bodova

Sve ostale opcije ispod su 5% i prolaska u Hrvatski sabor. Novi predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava - nula bodova.

Domovinski pokret nasljednik je politika koje su htjele naštetiti dr. Tuđmanu!

Škorina stranka bez Škore pala je na 4.5% - za 0.7% u mjesec dana.

Glasni bez glasova

Slijede HNS, Centar i HSS s 2.0%, Živi zid je na 1.9%, „Hrvatski suverenisti“ na 1.7, IDS na 1.6 itd.

GLAS kraljevne priopćenja i zapažene artistkinje Cirkusa „Oporba“ Anke Mrak Taritaš ima 0.3%.

Neodlučni pretekli SDP!

I dalje je veliki broj neodlučnih birača, točnije njih 14.6%.

Ta je opcija jača od SDP-a ili od „NE Možemo“!

Napomena:

Istraživanje je provela agencija IPSOS od 1. do 20. u mjesecu, obuhvaćen je 981 građanin metodom osobnog razgovora. Maksimalna pogreška za stranke iznosi +/- 3.6%.

A A A