Vijesti
11. 11. 2021.

Milanović je vrhovni lažljivac & „vrhovnik“ u vrijeđanju svih koji stoje na putu njegovom egu!

Gordan Jandroković: Na Vijeću za obranu nisam imao mobitel, odložio sam ga na za to predviđeno mjesto. Milanoviću neću uzvraćati s uvredama jer se u toj „disciplini“ s njim ne isplati natjecati - u vulgarnostima i lažima nitko ga ne može pobijediti! Njega u biti uopće nije briga za Hrvatsku vojsku, ona mu je samo instrument kako bi se napravio važan, bezobrazlukom i agresijom pokušao dominirati javnim prostorom. No može on prijetiti i vrijeđati koliko hoće, morat će na kraju poštovati zakon koji je, uostalom, sam donio dok je bio premijer.

Predsjednik Hrvatskog sabora održao je na Markovu trgu konferenciju za novinare kako bi odgovorio na najnoviji izljev mržnje, prostota i laži „Primitivac s Pantovčaka“:

- Na sjednici Vijeća za obranu nisam imao mobitel, kako laže Milanović, odložio sam ga na mjesto koje je za to predviđeno. Osim što je stalno upadao u riječ admiralu Robertu Hranju i patronizirao mu, Milanović je u jednom trenutku dao za mene zaprepašćujuću ocjenu stanja u HV-u. Kada sam dobio riječ, pristojno sam upitao admirala što on misli o toj ocjeni, no Milanović mu nije dao doći do riječi.

Ponosni smo koliko smo povećali izdvajanja za HV u odnosu na Milanovićev mandat! Nastavljamo s ulaganjima

Iznoseći tvrdnje o „divljaštvu“, dakle, Milanović je mogao govoriti samo o sebi - prisnažio je Gordan Jandroković.

„Nepobjedivi“ prostak & lažljivac

Osim ako se ne radi o patološkoj opsjednutosti - nastavio je - ne znam zašto me kontinuirano pokušava uvući u blato koristeći najvulgarnije uvrede na moj račun:

- No Milanoviću neću uzvraćati s uvredama jer se u toj „disciplini“ s njim ne isplati natjecati. U lažima i vulgarnostima nitko ga ne može pobijediti! Osim što je vrhovni zapovjednik, on je i vrhovni lažljivac, „vrhovnik“ u vrijeđanju svih koji stoje na putu njegovom egu!

Milanović je besprizorno odbio čestitati Dan državnosti, a sad krši Zakon o obrani - koji je sam donio dok je bio premijer!?

Njega u biti uopće nije briga za Hrvatsku vojsku - dodao je Jandroković:

- Njegova jedina briga je on sam, ima naglašenu potrebu isticati samog sebe, vlastiti ego. HV mu je samo instrument kako bi se napravio važan, kako bi bezobrazlukom i agresijom pokušao dominirati javnim prostorom.  

Neka prijeti, koga smeta!

Više je puta predsjednik Hrvatskog sabora ponovio kako se u odnosu s ministrom Marijom Banožićem i MORH-om Milanović treba držati zakona. I zaključio:

- Može on prijetiti i vrijeđati koliko hoće, morat će na kraju poštovati zakon koji je, uostalom, sam donio dok je bio premijer. Ovo je potpuno nova i vrlo ozbiljna politička situacija. Nije riječ samo o agresivnom govoru - to je pitanje političke kulture i civilizacijskog dosega - nego o kršenju zakona, i to od predsjednika RH koji sebe voli nazivati Vrhovnim zapovjednikom.

Bu! Bu! Milanović nas je baš zaplašio! Neće mu proći protuzakoniti i protuustavni naum o privatizaciji Hrvatske vojske

U SABOR SAMO UZ COVID POTVRDU ILI NEGATIVNI TEST

Predsjedništvo Hrvatskog sabora, nakon sastanka s čelnicima zastupničkih klubova, donijelo je zaključak da će se od 15. studenog u Sabor moći ući samo uz COVID potvrdu ili negativni test na koronavirus.

- Saborska straža kontrolirat će ulaz. Zastupnici koji se neće htjeti testirati neće moći ući, a na sjednicama će moći sudjelovati videovezom. Dogovoreno je, također, da zastupnici za govornicom i s mjesta mogu govoriti bez maske - izvijestio je Gordan Jandroković.

A A A