Vijesti
29. 4. 2022.

Milanović se odjednom sjetio da postoje Hrvati u BiH, a donedavno se radovao kada su im Bošnjaci nametali političke predstavnike!

Svaki put kada je uhvaćen u laži, udbaški poslušnik Milanović druge optužuje za ono što vrijedi za njega samog. Kao predsjednik SDP-a išao je u Sarajevo strastveno podržavati svog prijatelja Komšića, razdragano zagovarajući tzv. građansku BiH, uz bratstvo i jedinstvo SDP-a i SDP-a BiH! A kao premijer, na sastancima Europskog vijeća šutio je k'o zaliven o BiH. Posljedice takve katastrofalne politike trpimo i danas.

Zoran Milanović se odjednom sjetio da postoje Hrvati u BiH, a donedavno je poticao njihovo obespravljivanje te se radovao kada su im Bošnjaci nametali političke predstavnike!

Svaki put kada je uhvaćen u laži, udbaški poslušnik Milanović druge optužuje za ono što vrijedi za njega samog.

Udbaški poslušnik Milanović projicira vlastita svojstva na sve druge te ih optužuje da su - udbaši. A i proruskim stavom sramoti Hrvatsku!

Štetočina s Pantovčaka & MOST-ovi mališani

Kao predsjednik SDP-a išao je u Sarajevo strastveno podržavati svog prijatelja Željka Komšića, razdragano zagovarajući tzv. građansku BiH, uz bratstvo i jedinstvo SDP-a i SDP-a BiH! Posljedice takve katastrofalne politike trpimo i danas.

Ne znam što motivira Milanovića, ali znam da je - štetočina! On je među glavnim krivcima za ovo današnje stanje u BiH

Milanoviću bi bilo bolje da šuti jer svojim izjavama nanosi štetu i Hrvatskoj i Hrvatima na međunarodnoj sceni. Umjesto da je pomogao u pregovorima o Izbornom zakonu BiH, njegova štetočinska politika je otežala poziciju Hrvata.

Ne znam što motivira Milanovića, ali znam da je - štetočina! On je među glavnim krivcima za ovo današnje stanje u BiH

Sramotnim komentarom o zastupnicima Vidoviću i Barbariću MOST-ovac Troskot grubo uvrijedio hrvatski narod u BiH!

Milanović šutio k'o zaliven o BiH

Naša Vlada RH čini sve kako bi pomogla Hrvatima u BiH.

Za razliku od Milanovića koji je kao premijer na sastancima Europskog vijeća šutio k'o zaliven o BiH, predsjednik Andrej Plenković uspio je na najvišoj međunarodnoj razini otvoriti raspravu o BiH i o potrebi izmjena Izbornog zakona, a njegovim je ustrajnim zauzimanjem u Strateški kompas EU-a uvrštena referenca o ravnopravnosti konstitutivnih naroda u BiH.

Izborna reforma & stvarna ravnopravnost preduvjet su funkcionalnosti & EU puta BiH. Nastavit ćemo se zauzimati za dogovor

 

A A A