Vijesti
21. 10. 2022.

Prihvaćeno Godišnje izvješće o radu Vlade RH - Još jedna blamaža jalove oporbe!

Debakl Petrova & Grbina, Penave & Peović, Benčić & Orešković! Oporba je po tko zna koji put demonstrirala nemoć, neodgovornost i diletantizam. Iako se često tješe tvrdeći da su „snažni“ i „nikad složniji“, na glasovanju u Hrvatskom saboru uspjeli su skupiti samo 48 „ruku“ protiv, kako ga mediji nazivaju, Izvješća o stanju države i nacije - koji je predstavio PVRH/PHDZ Andrej Plenković.

Izjašnjavanja na Markovu trgu uredno „markira“ čak trećina oporbenih zastupnika! I takvi bi, kao, vodili državu!?

Čvrsta & ozbiljna većina

S druge strane, parlamentarna većina predvođena HDZ-om - sa 76 glasova ZA Godišnje izvješće o radu Vlade RH - iznova je potvrdila čvrstoću i ozbiljnost.

Uz odvažno & odgovorno vodstvo, Hrvatska ostvaruje svoje strateške i razvojne ciljeve. Ovo je godina isporuke!

Očajničkom agresijom ne mogu poništiti uspjehe

Predsjednik Kluba HDZ-a i nacionalni potpredsjednik naše stranke Branko Bačić istaknuo je, nakon glasovanja, da je zahvaljujući ovoj Vladi Hrvatska stabilna i sigurna država, i to dok prolazimo kroz globalnu krizu uslijed ruske agresije na Ukrajinu:

- Hrvatska ima drugi najjači gospodarski rast u Europskoj uniji, dvostruko veći od proljetnih projekcija, ima nikad veći broj zaposlenih i nikad manji broj nezaposlenih. I oporba svojim plitkim provokacijama i očajničkom agresijom ne može poništiti uspjehe koje Lijepa Naša bilježi!

Nova prognoza MMF-a: Hrvatska će ove godine više nego udvostručiti gospodarski rast u odnosu na prijašnje procjene!

Dok mi radimo, oporba izvodi cirkus

Na ove Bačićeve činjenice dodajmo da nakon otvaranja Pelješkog mosta i rekordne turističke sezone ulazimo u Schengen i europodručje, da donosimo nikad izdašnije pakete mjera za zaštitu gospodarstva i standarda građana te reguliramo rad nedjeljom …

Dok nas Kremljenko sramoti pred svijetom, predsjednik Plenković vodi završne razgovore o ulasku RH u Schengen i eurozonu & proširenju LNG terminala

… da uvodimo besplatni obrok za 311.000 školaraca i nastavljamo povećavati plaće, da osiguravamo milijarde eura europskih sredstava za daljnji razvoj Lijepe Naše i proširujemo LNG terminal i plinovode, da ...

Besplatni obrok u svim osnovnim školama u Hrvatskoj & novo povećanje minimalne plaće!

To je naš smjer, to su postignuća koja hrvatski ljudi prepoznaju!

Politikantski igrokazi & samosramoćenje

A jalnim oporbenim destruktivcima ostaje samo da se i dalje bave lažima i politikantskim igrokazima te da se šlepaju uz Kremljenka Milanovića - uz već nadaleko poznato blamiranje na glasovanjima petkom!

Milanović ustrajno štiti interese Kremlja. Glavna je zvijezda u Putinovim medijima, a izoliran u demokratskom svijetu

A A A