Vijesti
21. 11. 2022.

HRejting: HDZ i dalje raste, a SDP & NE Možemo nastavljaju padati. MOST je u mjesec dana potonuo za gotovo 1%!

HDZ s rastom rejtinga od 1.12% učvrstio je svoje uvjerljivo, nadmoćno vodstvo. Partija posrnulog Peđe Grbina i komesarke Mirele Ahmetović pala je pak za (novih) 0.53%. Gubitnici mjeseca, međutim, ipak su tragikomični Nikola Grmoja i ništa bolji Nino Raspudić. MOST-ov se rejting s listopada na studeni strmoglavio za 0.82%.  Prema istraživanju HTV-a, Domovinski pokret uobičajeno se mota oko izbornog praga. Nijedna druga stranka nije ni blizu magične granice od 5%.

Nakon Crobarometra Nove TV …

CROBAROMETAR: HDZ raste unatoč svim oporbenim nasrtajima, a SDP i „NE Možemo“ nastavljaju - tonuti!

… i RTL-ova CRO Demoskopa …

CRO DEMOSKOP: HDZ raste! SDP i dalje pada, a NE Možemo nastavlja - tonuti!

… i HTV-ov HRejting potvrdio je pozitivni trend: unatoč silnim podmetanjima i nasrtajima udružene oporbe, HDZ nastavlja rasti, a regresivna ljevica (SDP/NE Možemo) padati i propadati!

Regresivna ljevica u problemu

Partija posrnulog Peđe Grbina i komesarke Mirele Ahmetović pala je u mjesec dana za (novih) 0.53%, dok je inkompetentna, a pretenciozna aktivistička družina Tomislava Tomaševića i Sandre Benčić u minusu od 0.47%.

U kome je onda problem? U HDZ-u ili u oporbi? - postavila je retoričko pitanje novinarka Tatjana Munižaba predstavljajući rezultate ankete u središnjem Dnevniku HTV-a.

Dok se SDP raspada, a Grbin propada, Hrvatska raste! Na žalost destruktivaca, naša je Vlada uspješna, a izbori će biti - redoviti!

MOST - gubitnik mjeseca

Prema ovome zadnjem istraživanju, međutim, gubitnik mjeseca ipak je - MOST. S listopada na studeni rejting im se strmoglavio za gotovo čitavi postotni bod. 

Preciznije: dok je HDZ porastao za 1.12%, MOST je potonuo za 0.82%. Čini se da im stižu na naplatu Grmojino savezništvo s bivšim vlasnikom Agrokora …

O todorićevskoj oporbi & otužnom Grmuljatoru

… i Raspudićeva zaljubljenost u autokratski kremljanski režim.

Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson!

Peti je na ljestvici popularnosti Domovinski pokret.

Uobičajeno, motaju se oko izbornog praga.   

Narod je vodstvima MOST-a i DP-a dao - otkaz!

Glasni bez glasova

Sve ostale političke opcije daleko su ispod magične granice od pet posto: Centar (3.0%), Socijaldemokrati (1.5), HSS (1.3), Fokus i Radnička fronta (po 1.2), IDS (1.0) itd.

Neodlučnih je birača čak 18.1%.

Napomena:

Mjesečno istraživanje HRejting provedeno je na uzorku od 1.400 ispitanika uz najveću moguću pogrešku od +/- 2.95% i pouzdanost od 95%. Podaci su prikupljani od 14. do 17. studenog.

A A A