Vijesti
16. 10. 2022.

Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson!

(VIDEO) “ZA PUTINA & KRST ČASNI!” Može Grmoja muljati koliko god hoće, praviti se da ne vidi pred vlastitim nosom, no MOST-om drmaju ubačeni kremljanski provokatori Raspušenko i širitelj 'Putinova kršćanstva' Miletić. Uspaničeni Milanovićevi mališani pokušavaju retuširati vlastite fotografije, no drago nam je što će sada biti makar malo oprezniji dok u prosovjetskom angažmanu budu slijedili portparola 'nepobjedive ruske vojske' - svog idola s Pantovčaka. „ROKAJ, BARBA PUTIN!“

Svakom objavom Putinova obožavatelja Nine Raspušenka, samoproglašenog mesije Vladimarina Miletića ili tragikomičnog Nikole Grmuljatora vodstvo MOST-a sve dublje upada u živi pijesak vlastitih laži.

Božu Petrova ionako se više ništa ne pita u toj sekti koja veliča Kremlj i Kremljenka s Pantovčaka.

O sovjetskom bombašu Marinu Miletiću - Putinovu „širitelju kršćanstva“

Nakon što smo ih raskrinkali, u vodstvu MOST-a panika je prerasla u stampedo. Stoga sa zadovoljstvom prenosimo i naše tri zadnje FB objave o Milanovićevim i Putinovim mališanima:

U Grmoje su uvijek kratke noge!

Grmoja opet infantilno mulja. Pita se tko su „ruski igrači”, a pravi se da ih ne vidi pred vlastitim nosom. Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić i njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske”.

Grmoja - veliki prijatelj & partner s masovnim ubojicom! Sad je sve jasno!

MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci, a u Grmoje su uvijek kratke noge - kako i kaže stara izreka iz doline Neretve.

Kremljanski provokatori

Pati, Grmoja, pati! Nije lako kad se okružiš kremljanskim provokatorima…

Rokaj, barba Putine! Rokaj, baćuška Raspušenko!

Mogu Milanovićevi mališani Nino Raspušenko & širitelj “Putinova kršćanstva” Miletić muljati koliko god hoće, panično retuširati vlastite fotografije, no drago nam je što će sada biti makar malo oprezniji dok u prosovjetskom angažmanu budu slijedili svog idola s Pantovčaka.

Znoji se kao Milanović na samitu NATO-a

Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina & Kremlj, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson. Ili kao njegov idol Milanović kad pogne glavu na summitu NATO-a jer nije uspio razjediniti Zapad u podršci Ukrajini i osudi ruske agresije.

Koliko god se zbog interesa Kremlja Milanović tome protivio, Hrvatska neće propustiti priliku da postane energetsko čvorište!

A A A