Vijesti
19. 3. 2023.

Grmoji je 4 više od 18

MOST je doživio potop na mjesnim izborima u Rijeci. (Pro)pali su s 10 na 4 vijećnika - dok je HDZ porastao s 53 na 63, osvojivši 37% svih mandata. No tragikomični Grmoja ni taj debakl nije mogao dostojanstveno podnijeti. Opet je lagao. Nastojeći kontrolirati štetu ispalio je da je MOST završio „na 3. mjestu, odmah nakon HDZ i SDP-a“. Stoga ga je PGS - koji je osvojio 18 mandata ili čak 4.5 puta više - morao javno poniziti. Kako bi stvar bila i gora, MOST nije ni na 4. mjestu po broju vijećnika. Više mandata osvojili su i HSU (10) i Akcija mladih (5). Grmojina izgubljena družina dijeli 6. mjesto s Listom za Rijeku.

Kako siješ, tako žanješ.

Marin Miletić podnio je neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika MOST-a nakon brodoloma koji je njegova družina doživjela na izborima za vijeća mjesnih odbora u Rijeci.

O sovjetskom bombašu Marinu Miletiću - Putinovu „širitelju kršćanstva“

Što jest, jest

Ne miješamo se poput jalovog Nikole Grmoje ili nemoćnog Nine Raspušenka u odnose unutar drugih stranaka i ne spekuliramo o mogućim sukobima u njima, ali što jest, jest: MOST je doživio potop na mjesnim izborima u Gradu na Rječini.

(Pro)pali su s 10 na 4 vijećnika - dok je HDZ porastao s 53 na 63, osvojivši 37% svih mandata.

Deklasirali smo SDP

Vrijedi ponoviti: porazili smo SDP posrnulog Peđe Grbina (43 mandata) s košarkaškom razlikom!

MOST-u ostaje za utjehu da su neki prošli i gore od njih: tzv. Centar “premijera” Ivice Puljka osvojio je 3 vijećnička mjesta, a NE Možemo “premijerke” Sandre Benčić Planinc - 2.

A Domovinski zastoj Ivana Penave? DP nije uspio sastaviti liste.

Trijumf HDZ-a, teški poraz SDP-a & potop MOST-a! Na mjesnim izborima u Rijeci deklasirali smo posrnulu Grbinovu partiju košarkaškom razlikom!

Grmoja laže već i samog sebe

U porazu se ne unizi - kaže stara izreka. Tragikomični Grmoja, međutim, ni debakl u Rijeci nije mogao dostojanstveno podnijeti.

MOST/SDP revolucionari iznenađeni & razočarani: Dobronić naglasio da je presumpcija nevinosti temeljno ljudsko pravo i načelo pravne države!

Opet laže, vjerojatno već i samog sebe. Tako je ispalio - pokušavajući kontrolirati štetu - da je MOST na tim izborima završio „na 3. mjestu, odmah nakon HDZ i SDP-a“.

Javno ga ponizio PGS

Stoga je Primorsko-goranski savez (PGS) morao javno poniziti Grmoju te mu udijeliti kolac iz matematike - kao kakvom izgubljenom, a pretencioznom dječarcu. Sjedi, jedan!

PGS je na mjesnim izborima u Rijeci, naime, uvjerljivo zauzeo 3. mjesto osvojivši 18 vijećničkih mandata, dok se Grmojina stranka morala zadovoljiti, ponovimo, s njih samo - 4.

MOST dijeli 6. & 7. mjesto

MOST, međutim, nije ni na 4. mjestu u Rijeci po broju vijećnika. Više mandata od njega osvojili su i Hrvatska stranka umirovljenika (samostalno 3 i kroz koalicije još 7) te Akcija mladih (s partnerima 5).

Ne računajući nezavisne liste (26 mandata), MOST dijeli 6. mjesto s Listom za Rijeku, koja također ima 4 vijećnika.

Mališani se tješe & hrabre

Kako je Grmoji 4 više od 18, tako će - ne brinite - i dalje tvrditi da MOST „samo što nije preuzeo vlast u Hrvatskoj“.

Kad neće drugi, moraš se sam tješiti i ohrabrivati…

Nikola Grmoja, prijatelj masovnog ubojice, u dogovoru s Peđom Grbinom nasrće čak i na EPPO jer ne ispunjava njihove naredbe!

A A A