Vijesti
18. 5. 2022.

Vodstvo MOST-a svjesno je zavaravalo hrvatske građane! A Milanović oduvijek želi vladati neovisnim pravosuđem

Damir Habijan: Grmoja i Raspudić pozivali su ljude da po zimi prikupljaju potpise iako su dobro znali da su obje referendumske „inicijative“ unaprijed osuđene na propast. No sada, uz zdušnu podršku svog mentora - ruskog igrača na Pantovčaku, tu plansku prevaru nastoje zakamuflirati novim lažima, čak i prijetnjama o ukidanju Ustavnog suda! Jadno i iznad svega prevarantski! Milanović istodobno, flagrantno kršeći vladavinu prava i demokratsku trodiobu vlasti, svakodnevno traži „utamničenja“ i „hapšenja“ niza ministara i zastupnika. Još kao premijer sustavno je radio pritisak na pravosuđe i nastojao srušiti njegovu samostalnost.

Naš saborski zastupnik Damir Habijan u srijedu je na konferenciji za medije na Markovu trgu odgovorio na nove nebuloze i izljeve bijesa Ruskog Čovjeka na Pantovčaku, a večer prije je u HTV-ovoj emisiji „Otvoreno“ obrisao pod s jednim od Kremljenkovih mališana - s Nikolom Grmojom, MOST-ovim mitraljescem s ćorcima.

Donosimo ključne naglaske:

Revolucionarno pravo & povratak u '45.

Više od mjesec dana svjedočimo Milanovićevu nečuvenom pritisku na pravosudne institucije, prije svega na DORH. Rušeći načela vladavine prava i demokratske trodiobe vlasti, traži pokretanje istraga i kaznenih postupka protiv niza ministara i saborskih zastupnika.

No čemu čuđenje? On sustavno, još od vremena kada je bio premijer, radi pritisak na pravosuđe. Dovoljno je prisjetiti se njegovih istupa da je kao predsjednik Vlade RH bio upoznat sa svim tajnim izvidima, s predistražnim radnjama, što je protivno Zakonu o kaznenom postupku. Ovo što u zadnje vrijem radi samo je nastavak njegove politike pritiska na pravosuđe.

Vrhovni lažljivac & štetočina

Osim toga, Milanovićevo pozivanje na rušenje Vlade RH, na ukidanje Ustavnog suda i građanski neposluh nije zapamćeno ni u jednoj demokratskoj državi.

Vrhovni lažljivac, a ne samo Štetočina s Pantovčaka! Titov gardist & „savesni drug“, a ne samo Komšićev fan!

HDZ-ovci na meti „HDZ-ova“ pravosuđa

HDZ nema nikakav utjecaj, niti ga želi imati, na pravosuđe. Treba samo pogledati protiv koga su sve pokrenuti postupci, ne samo zadnjih mjeseci, nego i prije parlamentarnih izbora. I dalje ćemo konzekventno podupirati samostalno i neovisno pravosuđe.

Oporba jučer: Pravosudna tijela nisu neovisna, HDZ njima vlada! Oporba danas: Zaštitimo tijela koja rade neovisno - to je borba za vladavinu prava!

Suradnja nije isto što i zahtjevi za „hapšenjem“

Nemoguće je izjednačavati, što neki sad pokušavaju, Milanovićeve zahtjeve o „hapšenjima“ i „utamničenjima“ s normalnom suradnjom i komunikacijom premijera Andreja Plenkovića s glavnom državnom odvjetnicom.

Konkretno, zadnji put su razgovarali o problemu američkih investitora u Supetru, o slučaju u kojem je DORH zakonski zastupnik RH. Najnormalnije je da premijer prethodno razgovara s državnom odvjetnicom o tome kakav će stav država zauzeti u pripadnoj arbitraži, a naravno da se onda tu usputno dotaknu i drugih tema, među njima i protuustavnih postupaka predsjednika države…

Ponavljam, normalni razgovor nije nikakav pritisak, dok su svakodnevni Milanovićevi zahtjevi da se uhite ministri i zastupnici flagrantan pritisak na neovisno pravosuđe.

MOST-ovi prevaranti svjesno žrtvovali narod

Je li vodstvo MOST-a znalo da se referendumskim pitanjem o dodavanju riječi „epidemija“ i „pandemija“ u Ustav RH ne bi ništa promijenilo jer se ta dva pojma ionako podvode pod već postojeću odrednicu „velike prirodne nepogode“? Znalo je!

U Hrvatskoj imate one koji rade & one koji podmeću nogu i mrze

Je li vodstvo MOST-a znalo da je drugo referendumsko pitanje protuzakonito i protuustavno? Znalo je! Od početka su upozoravani - što su znali i pravni laici - da Hrvatski sabor ne može umjesto Vlade RH voditi dnevne operativne poslove, da zakonodavno tijelo ne može mijenjati izvršno tijelo. A i Ustavni je sud već prije ovih „inicijativa“ bio utvrdio da su i Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i djelovanje Stožera civilne zaštite u skladu s Ustavom RH.

Sve je to itekako znalo vodstvo MOST-a, no zavaravalo je građane samo kako bi pokušalo ušićariti pokoji politikantski poen. Pozivalo je ljude da po zimi prikupljaju potpise iako je bilo svjesno da su obje „inicijative“ unaprijed osuđene na propast.

Hrvatski sabor ZA ljudske živote i zdravlje! MOST-ova anticivilizacijska sekta teško se osramotila!

Lažljiv & lažljiviji

Sada pak Grmoja i Raspudić, uz zdušnu podršku mentora Milanovića, moskovskog igrača instaliranog na Pantovčaku, tu svoju plansku prevaru nastoje zakamuflirati novim lažima i nasrtajima, čak i prijetnjama o ukidanju Ustavnog suda! Jadno, neozbiljno i iznad svega prevarantski!

POLIGRAF POKAZAO & POTVRDIO: U Grmoje su kratke noge! MOST-ov notorni lažljivac treba napustiti politiku!

SAMORASPUŠTANJE VODSTVA MOST-a

Dodajmo na ove Habijanove riječi sljedeću konstataciju: vodstvo MOST-a jedino je koje bi se trebalo (samo)ukinuti jer je od početka svjesno muljalo hrvatske ljude. 

Hoće li se raspustiti nemoćna & bespredmetna oporba?

TITOV GARDIST SE ZAKLEO PARTIJI & KREMLJU

Partija te tuži, Partija ti sudi! - stara je izreka iz totalitarnoga komunističkog režima. A preko Udbe te Partija i isljeđivala. Titov gardist Milanović u Beogradu se zakleo na doživotnu vjernost udbaškim strukturama & Partiji. A očito i - Kremlju!

Udbaški poslušnik Milanović projicira vlastita svojstva na sve druge te ih optužuje da su - udbaši. A i proruskim stavom sramoti Hrvatsku!

A A A