Vijesti
3. 6. 2022.

SDP-ova komesarka mogla bi opet skakati pred bagere

Kako SDP-ova ovisnica o ruskom plinu nije uspjela spriječiti izgradnju LNG terminala, tako ni sada neće zaustaviti proširenje njegovih kapaciteta! Ante Sanader: Mireli Ahmetović sada smeta i to što će nadogradnjom terminala na Krku - uz punu podršku i Europske unije i SAD-a! - Hrvatska prerasti u energetsko čvorište za cijelu srednju Europu. Očito je taj uspjeh naše zemlje i Vlade RH jako boli jer, vidno nervozna, zadnjih dana agresivno nasrće na HDZ.

Mirela Ahmetović opet je izblamirala i sebe i svoju partiju. Sve čini, mahnita i bjesni, kako bi spriječila da Hrvatska postane ključna točka za opskrbu Europe naftom i plinom.

Koliko god se zbog interesa Kremlja Milanović tome protivio, Hrvatska neće propustiti priliku da postane energetsko čvorište!

Odgovorio joj je politički tajnik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Ante Sanader:

Za čije interese to radi?

SDP-ova komesarka prijetila je da će se baciti pod bager kako bi spriječila izgradnju terminala na Krku - kojim je Hrvatska prestala biti ovisna o ruskom plinu. Za čije je interese to radila?

Tko o čemu, Grbinova komesarka o nacionalnim interesima & strateškim projektima. A „kopala“ je da zaustavi LNG terminal!

Sada joj smeta i to što će proširenjem kapaciteta terminala na Krku - uz punu podršku i Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država! - Hrvatska postati energetsko čvorište za cijelu srednju Europu. Hoće li se opet bacati pod bager?

Nervozna, bolna & agresivna

Bjelodano je taj uspjeh naše zemlje i Vlade RH jako boli jer, vidno nervozna, zadnjih dana agresivno nasrće na HDZ, optužuje nas da 'vladamo DORH-om', proziva za 'korupciju', nastoji osporiti nedvojbena ekonomska postignuća…

Priliku koja joj se nudi Hrvatska neće propustiti! Postat ćemo ključna točka za opskrbu srednje Europe naftom & plinom!

Kremljenko, Kremljenka & MOST-ovi mališani

Ne znamo za čije je interese komesarka Mirela Ahmetović htjela spriječiti da Hrvatska postane energetski neovisna o Rusiji, ali znamo da ni sada u svojem naumu neće - uspjeti. Nadogradit ćemo LNG terminal, Europi omogućiti energetsku sigurnost i učvrstiti međunarodni položaj Lijepe Naše!

Nebuloze o „ruskom igraču“ najglasnije iznose oni koji su donedavno, u maniri pravih rusofila, najžešće osporavali našu dosljednu politiku spram Ukrajine

SDP-ovi pritisci na neovisni DORH

A što se tiče podmetanja o 'utjecanju na DORH', komesarka očito dobro zna kako je vladao njen SDP u Milanovićevu premijerskom mandatu, pa druge optužuje za ono što su sami činili. Svakom je jasno da je danas pravosuđe u potpunosti neovisno.

A A A