Vijesti
4. 6. 2022.

Dok se oporba bavi huškanjem, lažima & destrukcijom, mi rješavamo važna pitanja za Hrvatsku!

PLENKOVIĆ: Moraš biti ekstremno glup ili zločest da nakon Horvata i Aladrovića ustvrdiš da HDZ 'vlada' DORH-om. Upravo oporba jedina radi pritisak na pravosuđe! Sama bi i tužila i hapsila i sudila svakom tko joj se ne divi! No neće nas zaustaviti: ulazimo u Schengen i eurozonu, i dalje rastu BDP, plaće i zaposlenost, otvaramo Pelješki most, nadograđujemo LNG terminal… KAPULICA: Iako je na dva poligrafa dokazano da nisam ni znao za 'klub', a kamoli da sam u nj zalazio, kako me bio optužio Grmoja, on nije ispunio obećanje da će napustiti politiku. Opet se služi prijesnim lažima. Taj tip nema ni časti, ni dostojanstva, niti poštenja!

Saslušanje glavne državne odvjetnice na Antikorupcijskom vijeću Hrvatskog sabora pretvorilo se u bezobzirno huškanje u režiji malih oporbenih stranaka i Nikole Grmoje - istaknuo je predsjednik Vlade RH i HDZ-a:

- Moraš zbilja biti ekstremno glup ili zločest da - nakon postupaka protiv ministara Horvata i Aladrovića - ustvrdiš da HDZ 'vlada' DORH-om. To ne bi, kako kaže narod, pas s maslom pojeo. Ne, to nije bilo saslušanje, nego inkvizicija! Sramota za hrvatsku demokraciju.

Oporba jučer: Pravosudna tijela nisu neovisna, HDZ njima vlada! Oporba danas: Zaštitimo tijela koja rade neovisno - to je borba za vladavinu prava!

MOST te tuži, MOST ti sudi

„Jedina koja radi politički pritisak na DORH - to je upravo oporba!“ - dodao je Andrej Plenković:

- Sama bi i optuživala i uhićivala i presuđivala svakome tko joj se ne divi te, udružena s Milanovićem, ukidala svaku instituciju s čijim se odlukama ne slaže! Sad im čak smeta to što će Vlada i DORH imati sastanak o optužnicama za naše vojne pilote iz Oluje. Pa o čemu bismo se trebali konzultirati, ako ne o slučaju u kojem nam DORH svojim saznanjima može pomoći da zaštitimo nacionalne interese?!?

Milanović bi volio vladati po načelu - država, to sam ja! Ukinuo bi svaku instituciju s čijom se odlukom ne slaže, a hapsio svakog tko mu se ne divi!

Kremljenkovi mališani mrze & podmeću nogu

I zaključio je:

- Dok se oporba bavi podmetanjima i destrukcijom, mi rješavamo važna pitanja za zemlju: ulazak u Schengen i eurozonu, gospodarski rast te povećanje plaća i zaposlenosti, turistička sezona i otvorenje Pelješkog mosta, energetska neovisnost i proširenje kapaciteta LNG terminala…

U Hrvatskoj imate one koji rade & one koji podmeću nogu i mrze

U GRMOJE SU KRATKE NOGE! SVE KRAĆE!

Na Antikorupcijskom vijeću glumi frajera, uzima si za pravo dijeliti lekcije, prijetiti i vrijeđati, tražiti da se uhite svi koji ne prepoznaju njegovu 'genijalnost', no u biti je Nikola Grmoja tek sitni, a umišljeni provokator, prevarant i lažljivac. Nisu mu u dolini Neretve bez razloga nadjenuli nadimak Grmuljator.

Bez časti, bez dostojanstva, bez poštenja

Neki dan ga je naš saborski zastupnik Mario Kapulica dobro opisao: Grmoja nema ni časti, ni dostojanstva, niti poštenja!

- Iako je na dva poligrafska testiranja dokazano da nisam ni znao za 'klub' u Slovenskoj, a kamoli da sam u njega zalazio, kako me to bio optužio Grmoja, on nije ispunio obećanje da će napustiti politiku ako se utvrdi da je iznio neistinu o meni. Sasvim suprotno, on se i dalje služi prijesnim lažima, uporno ih ponavlja.

POLIGRAF POKAZAO & POTVRDIO: U Grmoje su kratke noge! MOST-ov notorni lažljivac treba napustiti politiku!

Svjesno varao MOST-ove volontere

Takav vam je Grmuljator. Pred TV kamerama stisne ruku, prevarantski vas gleda u oči i potom, uhvaćen u laži, raskrinkan, pogazi javno dano obećanje i nastavi mitomanski laprdati kao da se ništa nije dogodilo.

Vodstvo MOST-a svjesno je zavaravalo hrvatske građane! A Milanović oduvijek želi vladati neovisnim pravosuđem

Hrvatski građani na to su se već navikli. Tako je Grmuljator varao i brojne volontere koji su danima, po zimi, skupljali potpise za referendumske 'inicijative' - premda je vodstvo MOST-a od početka znalo da su protuustavne i unaprijed osuđene na propast.

A A A