Vijesti
26. 10. 2022.

HDZ ponovno raste! „NE Možemo“ nastavlja padati, a SDP - propadati!

CROBAROMETAR: S dominantnim rejtingom od 28.4%, prema istraživanju Nove TV i više smo nego dvostruko jači od partije posrnulog Peđe Grbina, koja njegovom zaslugom bilježi povijesno nisku popularnost - 12.7%. I „NE Možemo“ je, poput SDP-a, u mjesec dana izgubilo 0.5%. Moraju se sada zadovoljiti s 4. mjestom i sa 7.9%, a u srpnju su bili na - 9.9%. HDZ je jači od čitave regresivne ljevice za gotovo osam postotnih bodova! Na 3. je poziciji MOST s 8.9%, na 5. DP sa 6.2%, a na 6. HSU s 3.6%. Ivica Puljak i njegov Centar potonuli su među stranke s manje od 1.5%, u rang Radničke fronte.

Unatoč svim nasrtajima udružene oporbe, HDZ i dalje ima uvjerljivu, premoćnu prednost u odnosu na političku konkurenciju. I pritom u mjesec dana bilježimo - usred žestoke kampanje laži i uvreda na naš račun - rast rejtinga od 0.3%.

Hrvatska raste, ulazi u Schengen i eurozonu & učvršćuje svoj međunarodni položaj! Ne gubimo vrijeme na Milanovića

U partiji zvone zvona na uzbunu

S potporom od 28.4% sigurnih i vjerojatnih birača, jači smo od drugoplasiranog SDP-a (12.7%) za impresivnih 15.7 postotnih bodova! Prema Crobarometru, redovitom mjesečnom istraživanju Dnevnika Nove TV, i više smo nego dvostruko jači od stranke posrnulog Peđe Grbina.

U partiji zvone zvona na uzbunu. S rujna na listopad izgubili su dodatnih 0.5% i tako pod nepovratno kompromitiranim Grbinom nastavili - tonuti. U srpnju su imali 13.9%, a i tada su komentatori govorili o SDP-ovu „povijesno niskom rejtingu“.

Da smo mi učinili ono što čini SDP, proglasili bi nas tiranima!

U SDP-u vlada jednostavno pravilo: što se više oglašavaju Grbin i komesarka Mirela Ahmetović, a to čine najmanje triput dnevno, to im je rejting - niži.

„NE Možemo“ u kontinuiranom padu

Ništa bolje nije stanje ni u ostatku regresivne ljevice, tj. među aktivistima pod kolektivnim nazivom „NE Možemo“. U listopadu se moraju zadovoljiti s 4. mjestom na listi popularnosti i s rejtingom od 7.9%.

I družina pod vodstvom Sandre Benčić i Ivane Kekin pala je u mjesec dana za 0.5%, a u srpnju su bili na 9.9%. Nakon blamaža s referendumom u Puli i s „modelom“ prikupljanja otpada u Zagrebu, ali i sa svojim neartikuliranim istupima u Hrvatskom saboru, sada taj postotak mogu samo zamišljati.

Prihvaćeno Godišnje izvješće o radu Vlade RH - Još jedna blamaža jalove oporbe!

Kada se podvuče crta, HDZ je jači nego SDP/NE Možemo skupa (20.6%) za gotovo osam postotnih bodova!

MOST, DP, HSU …

Na trećem je mjestu MOST s 8.9%, a na petom Domovinski pokret sa 6.2%.

Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson!

Slijede Hrvatska stranka umirovljenika (3.6%), IDS (2.9), HNS (2.1), Fokus (1.9), HSS (1.7) i Ključ Hrvatske (1.5).

Puljak potonuo u anonimnost

Hiperambicioznog Ivice Puljka i njegovog Centra više nema na mapi. Potonuli su u anonimnost stranaka s manje od 1.5%, u rang Radničke fronte i GLAS-a.

Puljka će građani kad-tad zapitati: Što si stvarno napravio?

Te stranke sve skupa uživaju povjerenje 5.8% hrvatskih građana.

Neodlučnih je glasača poprilično - 12.3%.

NAPOMENA:

Istraživanje je provedeno između 1. i 21. listopada na uzorku od 987 punoljetnih građana iz cijele Hrvatske.

Maksimalna pogreška uzorka iznosi +/- 3.3%, a za rejtinge stranaka +/- 3,6%

A A A