Vijesti
21. 12. 2022.

Ruski režimski mediji, posve očekivano, slave Putinova igrača Milanovića!

Baćuška s Pantovčaka opet je glavna zvijezda u Moskvi! Veličaju ga jer je Hrvatski sabor odbio pomoći žrtvi svirepe agresije, sa zadovoljstvom prenose njegove teze da "Ukrajina nije saveznik Hrvatske", da je „cinično dobila status kandidata za EU“... PVRH Andrej Plenković: „Zajedno s NATO-om i EU-om, naša će Vlada nastaviti svestrano podržavati Ukrajinu i njeno pravo na samoobranu - ma koliko to neki htjeli spriječiti! Žao nam je što Milanović ne uvažava činjenicu da je Hrvatska čvrsto ukorijenjena u civilizirani i demokratski zapadni svijet te da je napustila nesvrstanost kada se raspala Jugoslavija“.

Sasvim je razumljivo to što kremljanski trbuhozborci veličaju Milanovića s obzirom da on u svojim protuzapadnim i protudemokratskim ispadima samo plagira Putina i promiče interese „ruskog sveta“.

Psihološka priprema za agresiju

Činio je to Milanović i prije, vrteći teze o „korumpiranim ukrajinskim nacistima“, narativ koji je Kremlju služio kao psihološka priprema za rusku agresiju.

Evo, citirajmo još jedan Milanovićev (jučerašnji) antieuropski biser:

„Što je Europska unija danas? Bijeda, nula!“

Rokaj, barba Putin!

Štetočina s Pantovčaka toliko se potrudio da ga hvali čak i bjeloruska nacionalna informativna agencija BELTA.

Rokaj, barba Putin, rokaj, barba Zorane!

Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson!

PLENKOVIĆ: Stalno ćemo ih i namjerno podsjećati da su stali uz Putina i Milanovića!

Na božićnom primanju za diplomatski zbor u RH premijer Andrej Plenković još jednom se osvrnuo na novu salvu antieuropske i antiameričke mržnje Štetočine s Pantovčaka.

Putinofil Milanović vodi Hrvatsku u međunarodnu izolaciju!

Epsko posrnuće oporbe

Istaknuo je da su saborski zastupnici koji su slušajući Milanovića odbili pomoći Ukrajini „pali na ispitu povijesti i vlastite odgovornosti“:

- I na to ćemo ih stalno i namjerno podsjećati! Zajedno s NATO-om i EU-om, naša će Vlada nastaviti svestrano podržavati Ukrajinu i njeno pravo na samoobranu te osuđivati brutalnu rusku agresiju. Ma koliko to neki htjeli spriječiti! Žao nam je što Milanović NE uvažava činjenicu da je Hrvatska čvrsto ukorijenjena u civilizirani i demokratski zapadni svijet te da je napustila nesvrstanost kada se raspala Jugoslavija.

Sramota će im zauvijek ostati upisana u povijesti! No to je njihov problem, neka žive s tom ljagom i svojim moralnim posrnućem...

Usprkos Milanoviću, pomogli smo Hrvatima u BiH!

U ovoj smo godini isporuke  nastavio je Plenković - otvorili Pelješki most, koji smo izgradili uz pomoć europskih sredstava, te na dobrobit hrvatskih građana i gospodarstva ostvarili strateške ciljeve najuže EU integracije - i Schengen i euro!

- Osigurali smo i da legitimni predstavnici hrvatskog naroda sudjeluju u izvršnoj vlasti u BiH te da ta nama susjedna i prijateljska država dobije kandidacijski status za članstvo u Europskoj uniji.

Dragan Čović pisao Andreju Plenkoviću: Upravo je Vlada RH, pod Vašim vodstvom, najzaslužnija za povijesni iskorak na europskom putu BiH!

„Plod je to naših velikih napora i ustrajnog zastupanja nacionalnih interesa, ali i mudrog dijaloga koji vodimo na vanjskopolitičkom planu“ - zaključio je predsjednik naše Vlade i naše stranke.

A A A