Vijesti
21. 12. 2022.

Puni samopouzdanja, uz nove uspjehe koji tek slijede, idemo po povijesni, 3. uzastopni mandat! A onda na lokalnim izborima - Zagreb!

(VIDEO & PHOTO) 33. obljetnica osnutka ZG HDZ-a. Plenković: I u 7. godini naše Vlade uvjerljivo smo najjača stranka! A to ćemo i ostati ne samo zbog svojih postignuća, nego i zato što se veći dio oporbe sramotnim odbijanjem pomoći Ukrajini i pokoravanjem proruskom Milanoviću diskvalificirao za dugo, dugo vremena. Herman: Nakon eksperimenta pod nazivom NE Možemo, za koji se već sada s pravom može utvrditi da je propao, želimo preuzeti odgovornost za upravljanje Zagrebom! A u tome će nam snažni vjetar u leđa biti naši nedvojbeni nacionalni uspjesi! Kapulica: ZA Ukrajinu bez okupacije! ZA svijet bez agresije! ZA Hrvatsku bez kremljanske propagande! ZA državu bez ljevičarskog ekstremizma i mržnje! ZA sigurnu Hrvatsku i bolji Zagreb!

33 su mu godine tek! Snaga zajedništva, samopouzdanje, odlučnost i odvažnost - u najkraćem bi se tako mogla opisati atmosfera na obilježavanju 33. obljetnica osnutka, punim nazivom, Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba.

Donosimo sažetke govora predsjednika naše stranke i naše Vlade Andreja Plenkovića, predsjednika zagrebačkog HDZ-a dr. sc. Mislava Hermana te prvog čovjeka Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Marija Kapulice.

PLENKOVIĆ: Dok mi ostvarujemo strateške ciljeve, oporba se sramoti podrškom Putinu!

Nijedna stranka koja je ‘90-ih prošlog stoljeća u zemljama srednje i istočne Europe predvodila izlazak iz komunizma i borbu za demokraciju danas nije na vlasti. Nijedna - osim HDZ-a!

I u 33. godini postojanja i 7. godini mandata naše Vlade uvjerljivo smo najjača stranka u Hrvatskoj! A to ćemo zasigurno i ostati ne samo zbog svojih nepobitnih postignuća, ostvarenja strateških ciljeva RH, nego i zato što se veći dio oporbe sramotnim odbijanjem pomoći Ukrajini, žrtvi svirepe agresije, i bespogovornim pokoravanjem proruskom Milanoviću diskvalificirao za dugo, dugo vremena. Ta im se ljaga neće lako zaboraviti!

Ruski režimski mediji, posve očekivano, slave Putinova igrača Milanovića!

Puni samopouzdanja, uz nove uspjehe koji tek slijede, na parlamentarnim izborima idemo po povijesni, 3. uzastopni mandat! A onda na lokalnim izborima - Zagreb!

HERMAN: Ni najmanje ne skrivamo svoje pobjedničke ambicije!

Nakon ljevičarskog eksperimenta pod nazivom NE Možemo, za koji se već sada s pravom može konstatirati da je propao, želimo preuzeti odgovornost za upravljanje Zagrebom! A u tome će nam u glavnom gradu snažni vjetar u leđa biti nedvojbena postignuća s nacionalne razine - uspjesi naše Vlade i naše stranke predvođene predsjednikom Andrejem Plenkovićem!

„Brak iz interesa“ između posrnulog SDP-a i Tomaševićevih neznalačkih aktivista jednostavno ne može funkcionirati. Nikog u Zagrebu više nije briga za njihove „sporazume“, za dogovore zbog kojih je Peđa Grbin, u strahu od samostalnog izbornog nastupa, već dva puta u godini dana raspuštao zagrebački ogranak SDP-a i izbacivao njegove predsjednike.

Trenutačna gradska vlast svakog dana sve više tone u neuspjesima, a jedino HDZ - sa svojim programima, stručnim ljudima te ozbiljnom iodgovornom politikom - može Zagrepčankama i Zagrepčanima ponuditi kvalitetniji i sigurniji život!

Gradovi nemaju razloga, a više ni izliku za poskupljenje vode. Tako je nema ni Zagreb!

KAPULICA: HDZ je jamac da Tuđmanova i naša Hrvatska više nikada neće biti ugrožena!

Okupili smo se kako bismo se s ponosom prisjetili svojih početaka i odali počast dr. Franji Tuđmanu, velikom čovjeku kojeg smo voljeli, poštovali i u najtežim se trenucima na njega oslanjali, koji nas je okupio i koji je najzaslužniji za postojanje suvremene Hrvatske i HDZ-a. HDZ-a koji je danas jamac, što s podjednakim ponosom ističem, da Tuđmanova i naša Hrvatska više nikada neće biti ugrožena!

IN MEMORIAM: Dr. FRANJO TUĐMAN (10. prosinca 1999. - 10. prosinca 2022.)

ZA svijet bez agresije! ZA Ukrajinu bez okupacije! ZA Hrvatsku bez kremljanske propagande! ZA državu bez ljevičarskog ekstremizma i mržnje! ZA Sigurnu Hrvatsku i bolji Zagreb!

Putinofil Milanović vodi Hrvatsku u međunarodnu izolaciju!

A A A