Vijesti
28. 9. 2022.

Iz licemjerne oporbe šire mržnju i laži, ruše LNG terminal, drže štangu Štetočini s Pantovčaka & prešućuju SDP-ove grijehe!

AKTUALAC 2. (VIDEO) PVRH Andrej Plenković: Davno prije mene neki drugi su omogućili da se na ovaj način vodi INA. To je, nažalost, već bilo zadano kad smo preuzeli odgovornost za upravljanje zemljom. * Zamislite u kakvom bismo položaju bili da je Vaša draga SDP-ovka uspjela spriječiti terminal na Krku!?! * Za razliku od MOST-ova jataka Milanovića, visokog predstavnika nismo vrijeđali, nazivali „svinjarom“, „malim Švabom“... To je ta vaša politika - izrazito štetna za Hrvate u BiH! * Tvrdite da HDZ-ovce treba tretirati „kao naciste nakon 2. svjetskog rata“! Kako Vas nije sram! Na sreću, hrvatski građani vam ne vjeruju, Vaš kredibilitet je - nikakav!

I u nastavku aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru predsjednik naše Vlade i naše stranke Andrej Plenković brisao je pod s malicioznim, a jalovim zastupnicima udružene oporbe svih boja i zastava.

Dok „progresivni“ SDP isključuje tisuće članova, ova „opasna“ Vlada podiže zaposlenost i plaće, a u Ini se bori s posljedicama loših odluka iz prijašnjih mandata!

Donosimo ključne naglaske iz njegovih odgovora Sandri „Wannabe“ Benčić (NE Možemo), Boži Petrovu (MOST-ovi mališani) i Daliji Orešković (Centar licemjerja):

OVISNE O RUSKOM PLINU

Zastupnice Benčić, ponovit ću: privatizaciju INA-e pokrenula je Račanova Vlada, čiji je član bio i Davorko Vidović, a nastavila ju je ona Sanaderova. To znači da su davno prije mene neki drugi već bili omogućili da se na ovaj način vodi kompanija. To je, nažalost, već bilo zadano kada je naša Vlada RH preuzela odgovornost za upravljanje Hrvatskom.

Komesarka & bageristica

I još nešto: zamislite u kojem bi nepovoljnom položaju naša zemlja sada bila da je Vaša draga kolegica, SDP-ova zastupnica, uspjela u pogubnom naumu da spriječi LNG terminal - kojim smo osigurali potrebe za plinom svih hrvatskih građana!?!

SDP-ova komesarka mogla bi opet skakati pred bagere

No mi smo terminal ne samo izgradili, nego ćemo mu i povećati kapacitete s 2.9 na 6.1 milijardi kubika, a uz pomoć europskih sredstava iz Programa „RePowerEU“ izgradit ćemo i južnu interkonekciju - pa da i Hrvati u BiH mogu dobiti plin od nas. Hrvatska će prerasti u europsko energetsko čvorište.

Iz New Yorka: Hrvatska će postati europski centar za opskrbu plinom

PATULJCI POJMA NEMAJU

Zastupniče Petrov, ne samo da lažete, nego i apsolutno nemate pojma ni o čemu što se tiče prava Hrvata u BiH! I to premda ste bili zaposlenik bolnice u Mostaru koju ova Vlada već godinama podupire s više od 40 milijuna kuna.

Hrvati u BiH naš su prioritet od prvog dana mandata u Banskim dvorima, a bili su i prije: još kao zastupnik u Europskom parlamentu pomagao sam našim sunarodnjacima u BiH - dok politički Vi niste niti postojali! Naša Vlada i više je nego dvostruko povećala sredstva iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH za projekte i programe Hrvata u BiH.

Štetočina s Pantovčaka & njegov mališan

A visoki predstavnik međunarodne zajednice? Naravno da smo s njim razgovarali kako bi se ispravila nepravda koja se nanosi Hrvatima u BiH. Za razliku od vašeg jataka Milanovića, nismo govorili da on „nema legitimitet“, da je „ilegalno stigao“, nismo ga nazivali „svinjarom“, „malim Švabom“...

„Milanovićeve uvrede na račun visokog predstavnika katastrofalne su za našu vanjsku politiku & izrazito štetne za Hrvate u BiH!“

Toliko je izvrijeđao Christiana Schmidta da se ovaj morao zapitati: „Pa kome da ja to pomognem?“. E, to je Vaš jatak Milanović, to je Vaša politika - koja je izrazito štetna za Hrvate u BiH!

TVORNICA MRŽNJE & LAŽI

Zastupnice Orešković, tvrdite da HDZ-ovce treba tretirati „kao naciste nakon 2. svjetskog rata“, da sam ja na „vrhu korupcijske piramide“, pitate me sudjelujem li ja osobno „u raspodjeli plijena iz javnih tvrtki“… Strašno! Što Vam se dogodilo?

Preko veze u Povjerenstvo

Čak je i prijatelj Bože Petrova, unatoč „ideološkom moratoriju“ koji vlada u oporbi, rekao da ste na čelo Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa došli zahvaljujući intervenciji pokojnog oca svoga bivšeg supruga. Kako Vas onda nije sram govoriti ovakve stvari o drugima?

„IDEOLOŠKI MORATORIJ“: Sandra Benčić & Ivan Penava, kao lonac & poklopac, kao putnik & prtljaga“

Vaš kredibilitet je - nikakav. Dio ste kolopleta stvaranja mržnje prema Vladi i HDZ-u, ističete se vrijeđanjem i lažnim optužbama. Na sreću, hrvatski građani vam ne vjeruju. Malo su se zabunili kada su vas birali, ali više neće.

KAKO GĐU OREŠKOVIĆ DOŽIVLJAVAJU U OPORBI

„Crna Dalija“ toliko se već iskompromitirala patetičnim istupima i prizemnim štosovima da je čak ni u jalovoj oporbi više ne doživljavaju. Neugodno im je sudjelovati u njezinim igrokazima.

A A A