Vijesti
17. 10. 2022.

Plenković je najuspješniji hrvatski premijer otkad smo izišli iz polupredsjedničkog sustava, a njegova Vlada - najbolja!

Mario Kapulica u TNT Debati (N1): Dobre stvari se ne trebaju 'tražiti lupom', kako to tvrdi Raspudić. Itekako su vidljive, osobito u gospodarstvu i na međunarodnom planu: snažni rast BDP-a, na samom vrhu EU-a; 21 milijardu kuna vrijedni paket zaštitnih mjera; rekordna zaposlenost i najviši kreditni rejting u povijesti; nezapamćena europska sredstva za daljnji razvoj; ulazak u Schengen i eurozonu, izgradnja Pelješkog mosta i proširenje LNG terminala… Shvaćam zašto su MOST-ovci ovako nervozni, riječi bez djela - to je njihova uporna retorika!

Naš zastupnik i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Mario Kapulica gostovao je u TNT Debati (N1) u povodu šest godina mandata premijera Andreja Plenkovića.

Nervozni, agresivni Raspušenko

Smireno i argumentirano odgovarao je na nasrtaje agresivnog, a nemoćnog Nine Raspušenka. Nervoza kojom je zračio taj Milanovićev mališan i Putinov apologet mogla se u studiju rezati nožem. Kako smo već jednom konstatirali, panika je u raskrinkanom vodstvu MOST-a prerasla u - stampedo.

Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson!

Donosimo ključne Kapuličine poruke:

Postignuća naše Vlade

Dobre stvari se ne trebaju „tražiti lupom“, kako to tvrdi Raspudić, inače poznati teoretičar zavjera. One su itekako vidljive, osobito u hrvatskom gospodarstvu i na međunarodnom planu.

Sa zadovoljstvom ću nabrojati velike iskorake naše Vlade RH: ubrzani rast BDP-a - na samom vrhu Europske unije; 21 milijardu kuna vrijedni paket zaštitnih mjera; sjajni turistički rezultati; rekordna zaposlenost i najviši kreditni rejting Hrvatske u povijesti; povećanje plaća i mirovina; nezapamćena EU sredstva za daljnji razvoj…

Nova prognoza MMF-a: Hrvatska će ove godine više nego udvostručiti gospodarski rast u odnosu na prijašnje procjene!

Pelješki most & LNG terminal

Hoćete li još? Skorašnji ulazak u Schengen i europodručje; početak izborne reforme i odluke visokog predstavnika kojima je osigurano da u izvršnoj vlasti u BiH sudjeluju stranke za koje glasuju Hrvati; izgradnja Pelješkog mosta i proširenje LNG terminala, i to europskim novcem…

Kada smo krenuli prije 6 godina, Hrvatska je bila na 61% prosjeka razvoja Europske unije. Sad smo već na - 70%!

Sve su to konkretna postignuća. Andrej Plenković najuspješniji je hrvatski premijer otkad smo izišli iz polupredsjedničkog sustava, a njegova Vlada - najbolja!

„Rokaj, barba Putin!“

S druge strane, populizam i teške riječi bez ikakvih djela, bez ikakve koristi za građane, ostali su i dalje uporna retorika vodstva MOST-a, među njima i Raspudića. Ili Rasputina, kako voli da ga se naziva. To je ta ekipa koja uzvikuje „Rokaj, barba Putin!“ godinu i pol nakon ruske aneksije Krima.

O sovjetskom bombašu Marinu Miletiću - Putinovu „širitelju kršćanstva“

Jako osjetljivi MOST-ovci

Upravo MOST-ovci prednjače u podmetanjima i najtežim kvalifikacijama na račun političke konkurencije, hladno svakog dana nazivaju sve HDZ-ovce „veleizdajnicima“, no kada im se uzvrati i u daleko manjoj mjeri, onda postanu jako osjetljivi na, kako se sad žale, „grube riječi“.

Iz oporbe su veličali Putina, divili se Rusiji, napadali Vladu zbog dosljedne podrške Ukrajini, a sada nas ti isti optuže da smo - 'kvislinzi'!?

A A A