Vijesti
14. 10. 2022.

Milanović se počeo nenormalno ponašati od kada mu je uhićen bliski prijatelj Dragan Kovačević

Predsjednik Andrej Plenković: Sada Milanovićevi mališani toga istog Kovačevića, optuženog za mega korupciju i poznatog po bacanju mobitela u Savu, dovode na tzv. Antikorupcijsko vijeće. To vam je kao da obiteljskog nasilnika, koji mlati ženu i djecu, zovete na simpozij o žrtvama nasilja. No ma koliko se skupa trudili s podvalama, Most i Milanović neće uspjeti srušiti ovu Vladu! I nije vam potrebna SOA, dosta je da na Googleu pogledate što je tko tvrdio uoči i tijekom ruske agresije na Ukrajinu. Milanović u svim izjavama ima razumijevanje za Putina, a oni su možda samo 'korisni idioti'.

Nakon sjednice Vlade RH, premijer Andrej Plenković održao je konferenciju za medije na kojoj je odgovarao na pitanja novinara o aktualnim temama.

Nova prognoza MMF-a: Hrvatska će ove godine više nego udvostručiti gospodarski rast u odnosu na prijašnje procjene!

Donosimo ključne poruke:

Iz zatvora na tzv. Antikorupcijsko vijeće

Milanović se počeo nenormalno ponašati od kada mu je uhićen bliski prijatelj Dragan Kovačević. U njegovom podrumu u Slovenskoj visio je i u vrijeme lockdowna. Kako se „hrana ne bi bacila“. Sa sobom je vodio i načelnika Glavnog stožera Robert Hranja.

Oporba je tražila da Vlada podnese ostavku zbog uhićenja Dragana Kovačevića, a sada im služi kao „ključni svjedok”!?

A sada Milanovićevi mališani toga istog Kovačevića, optuženog za korupciju mega razmjera i poznatog po bacanju mobitela u Savu, dovode kao glavnog aktera na tzv. Antikorupcijsko vijeće. To vam je kao da obiteljskog nasilnika, koji mlati ženu i djecu, zovete za počasnog govornika na simpozij o žrtvama nasilja.

Odani Milanovićevu & Putinu

Ma koliko se skupa trudili s podvalama, međutim, Most i Milanović neće uspjeti srušiti ovu Vladu! Hrvatski ljudi vide tko im je osigurao nižu cijenu struje i plina, tko se trudi da gospodarski rast bude veći, da turistička sezona bude uspješna...

O sovjetskom bombašu Marinu Miletiću - Putinovu „širitelju kršćanstva“

Otkad sam ih izbacio iz Banskih dvora, Milanovićevi i Putinovi mališani nemaju ništa drugo nego fiks ideju kako srušiti HDZ. To im je jedini sport, samo zbog toga postoje, nijednu konstruktivnu ideju nemaju ni o čemu.

Hajdaš Dončić & Grbin na pritisak gumba

Imam poruku i za SDP i za Milanovićeva drugara Hajdaša Dončića, predsjednika saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, koji na svaku moju izjavu traži izvješće SOA-e. Neka ga sad zatraži i kako bi se ustanovilo ima li Milanović 'dokaze' za besramne tvrdnje da smo mi 'kvislinzi', 'veleizdajnička Vlada'!

Iz oporbe su veličali Putina, divili se Rusiji, napadali Vladu zbog dosljedne podrške Ukrajini, a sada nas ti isti optuže da smo - 'kvislinzi'!?

Možda im u prikupljanju 'dokaza' pomogne Peđa Grbin, despot iz Kragujevca, koji je iz svoje partije već izbacio više tisuća članova… Što bi taj tek radio da ima instrumente vlasti u rukama!?

SOA vam nije potrebna

Rusofilska oporba? Nije potrebna SOA, dosta vam je da na Googleu pogledate što je tko tvrdio uoči i tijekom agresije na Ukrajinu. Milanović u svim izjavama ima razumijevanje za Putina, a oni su možda samo 'korisni idioti'.

Udružena oporba pjeva pjesmice & pokušava srušiti Vladu. Pitanje je samo koliko je ta orkestrirana operacija unutarnja, a koliko vanjska

Upravo su izvanjski utjecaji na demokratske procese u članicama Europske unije jedna od glavnih tema u sigurnosno-informacijsko-internetskom prostoru u zadnjih deset godina.

Je li Milanović znao za dolazak Rusa?

Direktor Zrakoplovno-tehničkog centra (ZTC) Zdravko Klanac bit će smijenjen zbog nevjerojatne, nesuvisle procjene da u ovim okolnostima pozove ruske trgovce. Za sastanak, naravno, nisam znao. Je li Milanović možda znao?

Rokaj, barba Putine! Rokaj, baćuška Raspušenko!

Na korak do Schengena

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović nalazi se u Bruxellesu, vezemo sitni vez konačnih odluka o ulasku Hrvatske u Schengen. Očekujemo ih početkom prosinca.

Hrvatska je u potpunosti spremna za Schengen!

Izborna reforma - uvjet EU puta BiH

Zadovoljni smo odlukom Europske komisije o uvjetovanom kandidatskom statusu BiH. Ako se itko za to zauzimao, onda je to Hrvatska.

Pozdravljamo odluke visokog predstavnika - one su prvi korak u pravednoj izbornoj reformi kao preduvjetu euroatlantskog puta BiH!

Dobro je i to što je kao ključni uvjet za pristupne pregovore stavljena daljnja izborna reforma - upravo ono što je tražila naša Vlada nakon što je visoki predstavnik već pomogao Hrvatima, i to usprkos i unatoč Milanovićevim opstrukcijama i uvredama.

SINDIKATI & BORBA PROTIV KORUPCIJE

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a govorio je i o pregovorima sa sindikatima javnih i državnih službi te o borbi protiv korupcije i neovisnosti pravosudnih tijela. Više na:

Plenković: Direktor ZTC-a će biti smijenjen zbog nevjerojatne procjene o sastanku s ruskim trgovcima u ovim uvjetima

A A A